Dünya
Giriş Tarihi : 04-05-2018 01:03   Güncelleme : 04-05-2018 01:03

Kıbrıs’ın En Güzel Yerleri

Girne bölgesi Kıbrıs’ın en gözde bedellerinden biri. Yerleşim bölgesi olarak bakıldığında ilk yerleşim bölgesi olarak karşımıza çıkıyor.

Kıbrıs’ın En Güzel Yerleri

Girne bölgesi Kıbrıs’ın en gözde bedellerinden biri. Yerleşim bölgesi olarak bakıldığında ilk yerleşim bölgesi olarak karşımıza çıkıyor. Her geçen gün daha da büyüyen ve yepyeni işletmeler ile süslenmeler ile devam eden bölge Kıbrıs’ın altın yıldızı konumda diyebiliriz. Özellikle sahile yakın konumu itibari ile oteller buralarda tesislerini geniş alanlar üzerine kurmuş ve hatta bazıları birden fazla tesis ile de müşterilerini ağırlamaya başlamışlar. Girne otelleri oldukça donanımlı ve birçok özellikleri barındıran oteller. Bu sebeple otele girdiğinizde muhtemelen birkaç gün otelden çıkmadan dinlenecek ve keyif alacak sonrasında ise dilerseniz Girne’yi güzel bir gezinti ile görebilirsiniz.  Venedik dönemlerinden kalan Girne kalesi mutlaka herkesin gidip gezdiği noktalardan biri oluyor. Girne kalesi Lusignan olarak biliyor. Bunun yanı sıra halk sanatları müzesi ve yine aynı bölgede yer alan Archengelos Michail kilisesi de gezilebilecek yerlerin arasında yer alıyor olacak. Girne otellerinde konaklama yaparken dilerseniz gündüzleri gidip gezebilir sonrasında da otelinizde dinlenmeye geçebilirsiniz. Girne otelleri genellikle akşamları da animasyonlar ile konuklarını en iyi şekilde ağırlıyor ve tam anlamı ile Kıbrıs’ın en güzel yanlarını sizlere tüm tatil boyunca yaşatmaya çalışıyorlar.

Lefkoşa Otelleri

Lefkoşa otellerinde konaklama yapıyor olsanız bile mutlaka şehir merkezini biraz çıkıp gezmenizi öneririz. Özellikle bu bölgeye geldiyseniz hellim peyniri yemeği unutmayın.Hatta en çok ön plana çıkan tatlarından biri hellim peynirli börekler oluyor. Gerek Lefkoşa otellerinde de bulabilir gerek birçok farklı işletmelerde bu harika tatları yiyebilirsiniz. Bir diğer önemli tatlarından bir de yeşil mercimekli pilavı oluyor. Peki yedik içtik diyorsunuz ama nerelere gidelim gezelim derseniz elbette birçok yerde sizlerin ziyaretinizi bekliyor olacak. Dilerseniz Lefkoşa otellerinde konaklamanızı yaptıktan sonra Atatürk meydanını gezebilirsiniz. Burada güzel bir 5 çayı içebilir ve keyif yapabilirsiniz. Aynı zamanda Büyük Han ve Selimiye camisi de bu bölgede bulunmaktadır. Dilerseniz gün içinde buraları rahatlıkla gezebilirsiniz. Diğer bir ön plana çıkan noktalardan bazıları da Venedik Sütunu ve Girne Kapısı da öne çıkan diğer tarihi mekanlardan bazıları. Sadece gündüz değil aynı zamanda gece hayatı da burada tam gaz yaşanıyor. Birçok eğlence mekanında zaman geçirebilir ya da otellerinizin canlı müzik, animasyon gibi eğlencelerine de katılabilirsiniz. Tatil programınızı yaparken gün gün planlamasını yaparsanız çok daha fazla eğlenir ve her yerin tadını tam anlamı ile yaşıyor olursunuz. Lefkoşa otellerinden birçok yere ulaşım çok rahat olduğu için zaten her yıl en çok ziyaretçi alan bölgelerin başında gelmeye devam ediyor.

Magosa

Bir diğer bölgemiz olan Magosa bölgesine kısa bir göz atalım değil mi? Magosa otelleride yine büyük tesislerin yer aldığı ve gün geçtikçe de yeni tesislerin açıldığı alanlardan biri. Neredeyse tüm oteller 5 yıldız konumunda ve oldukça lüks bir konfor sunuyor. Tabi bölge sadece lüks otelleri ile ön plana çıkmıyor. Aynı zamanda turistlik ve simgesel noktaları ile de ziyaretçi toplamaya devam ediyor. Başka beldelerde tatil yapanlar bile bir gününü harcayarak buraları da geziyor ve günü en iyi şekilde geçiriyorlar. Magosa otelleri hepsi dahil hizmeti veren birçok otel ile hizmet veriyor. Sizler de bu anlayışı çok seviyor olabilirsiniz ama bir gün otelden çıkıp gezmenizi öneririz. Örneğin Salamis, Dipkarpaz milli parkı da görmeniz gerekenlerden bazılarıdır. Diğer ön plana çıkan lala Mustafa Paşa kilisesi ile St Barnabas  Monastery And Icon müzesi oluyor. Araba kiralayarak bu noktaların hepsini kolaylıkla gezebilirsiniz. Dilerseniz kendinize bir rota belirleyerek günü daha verimli kullanabilirsiniz. Magosa otelleri kiralaması yapacağınız tur operatörünüz sizlere bu konuda da yardımcı olabilir ve Kıbrıs’ın en güzel yerlerini keşfetmenize olanak sağlayabilir. Özel tur hizmeti de alabilirsiniz ya da merak ettiğiniz sorulara yanıt da bulabilirsiniz. Bizim amacımız zaten tüm yılın iş yorgunluğunu en iyi şekilde atmanız için sizlere yardımcı olmak olacaktır. Bu sebeple de Kıbrıs tatilinizi daha yakından tanıyarak güzel birkaç gün geçirebilirsiniz. Amaç yorgunluğu atmak, görünmeyen yerleri görmek ve işinize bomba gibi dönmek olacaktır. tüm bu bahsettiğimiz güzellikler yaşamak için bir otel ayırtmak isterseniz Kibrisaskina.com adresinden detaylı bilgileri alabilir ve yerinizi ayırtabilirsiniz.

adminadmin