Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-07-2018 16:01   Güncelleme : 13-07-2018 16:01

Kick Boks Türkiye Şampiyonasından İlkadım’a 23 Madalya!

Kick Boks Türkiye Şampiyonasından 23 madalyayla dönen İlkadım Belediyesi Sporcuları İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u ziyaret ederek sağladığı imkânlar için teşekkür ettiler.

Kick Boks Türkiye Şampiyonasından İlkadım’a 23 Madalya!

3-11 Temmuz tarihleri arasında Elazığ’da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonasına 65 sporcu ile katılan İlkadım Belediyesi, Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Büyükler kategorilerinde toplam 23 madalya alırken her sene artan başarı grafiği ilgi çekti.

“GÖRDÜĞÜMÜZ DESTEĞE BAŞARIYLA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Elazığ’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasında 5 birincilik, 3 ikincilik ve 15 üçüncülük alarak İlkadım ve Samsun’u başarıyla tanıtan İlkadım Belediyesi Sporcuları Üzeyir Kodan’ın koordinatörlüğünde ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un destekleriyle başarıyı yakaladıklarını belirtirlerken; “İlkadım Belediyesine ait spor kompleksleri ve spor salonlarında çok iyi ve profesyonel bir ortamda çalışıyoruz. Her biri branşında uzman antrenörlerimiz gözetiminde bu şampiyonaya da çok çalıştık. Erdoğan Başkanımız ve antrenörlerimizin verdikleri destekleri ile sağladığımız başarılar bizler için teşekkür etmenin en güzel yoludur” diye konuştular.

-BAŞKAN TOK “ SİZLERLE GURUR DİYORUZ”…

Başarılı sporcularla samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Tok; “Spora yaptığımız yatırımlar ve verdiğimiz destekler genç sporcularımızca hiçbir zaman karşılıksız kalmadı. Bizlerde bu nedenle gençlerimize yatırım yapmaya her daim devam ediyoruz. Bu yatırımları yaparken tek düşüncemiz yeter ki onların hayatına olumlu yönde katkımız olsun, hayatlarında başarılı olsunlar. Sporcularımızın başarılarından sonra bizleri ziyaret ederek mutluluklarını paylaşmaları bizlerin bütün yorgunluğunu alıyor hatta ve hatta daha neler yapabiliriz diye düşünceler içerisine giriyoruz. Bugünde bizleri ziyaret eden ve turnuvalarda İlkadım Belediyemizi başarı ile temsil eden sporcularımıza, antrenörümüze ve kulübümüze çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ben eminim ki spora verdiğimiz destekler devam ettikçe başarılarımız artarak devam edecektir.” şeklinde konuştu.

adminadmin