Genel
Giriş Tarihi : 17-07-2016 16:15   Güncelleme : 17-07-2016 16:15

Kıldıkları Namaz Milletin Cenaze Namazıymış!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Aydın Fethullahçılar hakkında çok ilginç bir benzetme yaptı

Kıldıkları Namaz Milletin Cenaze Namazıymış!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Aydın Fethullahçılar hakkında çok ilginç bir benzetme yaptı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Aydın FETÖ örgütünü bir insan bedenine benzeterek,  eleman devşirdikleri dersaneler ve okulların ayakları olduğunu, emniyet, yargı ve TSK'daki yapılanmaları ise kendilerini savundukları elleri olduğunu belirtti.

Aydın, “Bunlardan emniyet ve yargıdaki yapılanmaları çok uzun bir süredir yapılan operasyonlarla etkisiz kılınmaya başlamıştı. TSK'daki yapılanmaları ise Ağustos ayındaki askeri şurada masaya yatırılacaktı. Ellerinin kopacağını anlayan FETÖ çetesi gerekli haşhaş takviyesini yaparak dün gece ellerini kurtarmak için can havliyle intiharla sonuçlanan bir darbe girişiminde bulundu” dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Aydın şöyle devam etti,

“Ancak anlamadıkları bir şey vardı vesayete alışık olan eski Türkiye gitmiş onun yerine iradesine ipotek koyanlara boyun eğmeyen hatta boyun eğdirten yeni Türkiye gelmişti. Nitekim Yeni Türkiye'nin başta halkın iradesine ipotek koymaya kalkanlara karşı her zaman dik durmuş başkomutanı sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, hükümeti, siyasi partileri, STK'ları ve en önemlisi cefakar halkının cesaret ve kararlılığıyla darbe girişimi çok şükür bertaraf edilmiş bulunuyor. Ancak unutmayalım bu terör örgütün beyni hala etkinliğini koruyor. Aziz milletimizi habis bir ur gibi saran bu haşhaşi çetesinin ve silahlı terör örgütünün tamamen yok edilebilmesi için bunların entelektüel camia ve üniversitelerdeki yapılanmasının da acilen çökertilmesi gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki ayakların ve ellerin tamamen etkisiz hale getirilmesinin yolu kafanın koparılmasından geçmektedir”

AMA ONLAR NAMAZ KILIYORLAR

"Ama onlar da namaz kılıyor" diyerek FETÖ mensuplarının devlet kurumlarında kadrolaşmasına müsade edenler, inşallah onların namaz kılarak aslında aziz milletimizin cenaze namazını kılma provası yaptıklarını anlamışlardır. Unutmayalım ki eğer onların darbe karşıtı söylemlerine kanarak "bak onlarda darbeyi kınıyor" diye kendilerine sempati duyarsak bu aziz milletin cenaze namazını kılmak için tekrar harekete geçeceklerdir. 16 Temmuz 2016 sabahı itibarıyla FETÖ mensuplarının ve sempatizanlarının artık hiçbir söylemine güvenmeyelim ve gördüğümüz yerde yüzlerine tükürelim.

FETÖ mensuplarına yönelik hayatında tek bir laf bile etmeyenler hatta "ama o arkadaşlar da namaz kılıyor" diyerek makam ve mevki edinmek için desteklerinden medet umanlar ve darbe gecesi seslerini çıkarmayanlar, hainler kaybedince bülbül gibi ötmeye başlamış. Yemezler.

Recep YAZGANRecep YAZGAN