Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-05-2019 09:40   Güncelleme : 17-05-2019 16:28

Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın davetiyle Samsun’a geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs'ta Samsun'da düzenlenecek olan devlet törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu davet etti.

Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın davetiyle Samsun’a geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs 2019 tarihinde Samsun'da yapılacak 100. Yıl kutlama törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu davet etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da daveti kabul etti.

KILIÇDAROĞLU DAVETE KATILACAK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da düzenlenecek resmi törenlere katılacağını bildirdi. Özkan, açıklamada, Cumhurbaşkanlığınca, 19 Mayıs 2019'da Samsun'da yapılacak 100. yıl kutlama törenine Kılıçdaroğlu'nun da davet edildiğini kaydetti. Kılıçdaroğlu'nun daveti kabul ettiğini belirten Özkan, resmi törenlerde yer alacaklarını ifade etti.

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu en son 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yenikapı'da düzenlenen mitingde bir araya gelip vatandaşa hitap etmişlerdi.

İMAMOĞLU DA SAMSUN'A GELİYOR

19 Mayıs 1919 'un 100.yıl kutlamaları çerçevesinde Samsun'a adeta siyasi akını gerçekleşiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ana muhalefet lideri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Samsun'da yapılacak olan 100.yıl kutlamalarına katılıyor.

MHP lideri Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in etkinliğe katılıp katılmayacakları netlik kazanmadı.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'dan Millet İttifakının adayı olarak gösterilen ve yeniden yapılması kararlaştırılan İstanbul seçimlerinde aday olan  Ekrem İmamoğlu da 100.yıl kutlamaları çerçevesinde  Samsun 'a geliyor.

adminadmin