Güncel
Giriş Tarihi : 18-01-2014 14:52   Güncelleme : 18-01-2014 14:52

KİRLİ ZİHNİYETLE TEMİZ SİYASET!

Mahalli seçimlerin yaklaştığı son günlerde yolsuzluk şayiaları, çözüm üretme sorunu yaşayan muhalefetin can simidi haline geldi. Ne olduğu henüz hukuki netlik kazanmayan ve üzerinde sis perdesi bulunan iddialar üzerine siyasiler bu durumu kendi çıkarlarına çevirme yarışına girdiler.

KİRLİ ZİHNİYETLE TEMİZ SİYASET!
Özellikle TBMM de temsil edilen partilerin sözcüleri, kendi hal ve geçmişlerine bakmadan, ahlâk kurallarını zorlayan bir biçimde iktidara yükleniyorlar.
 
Hâlbuki Temiz siyaset dürüst kişiliğe, şahsiyetli karaktere ve temiz zihniyete sahip kadrolarla yapılır. Geçmişlerinde temiz sayfa bırakamayanlar bugün olduğu gibi “Ben senden temizim” diyemedikleri için “Sen benden kirlisinin” kavgasını yapıyorlar.
 
Mahalli seçimlerin hızla yaklaştığı bu son günlerde insanımızın sağlıklı tercih yapabilmeleri için siyasi kadroların zihniyetlerini öğrenmeleri ülkenin geleceği açısından önem arz etmektedir. Gündemi meşgul eden tartışmaların gerçek boyutu fazla geçmeden ortaya çıkacaktır.
 
Ancak, mahalli idarelerdeki yolsuzlukların boyutunu ve siyasi partilere göre dağılımını gördüğümüz zaman durumun ne kadar endişe verici olduğu daha net olarak görülecektir. 

YAZININ DEVAMI İÇİN

http://www.akasyam.com/kose-yazisi/788/kirli-zihniyetle-temiz-siyaset.html
adminadmin