Güncel
Giriş Tarihi : 02-08-2018 12:22   Güncelleme : 02-08-2018 12:22

Kısasta hayat vardır!

Kısasta hayat vardır!

PKK terör örgütünün Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan’a düzenlediği bombalı katliam milyonların sabrını taşırdı. Alçak saldırı sonrasında komandolar intikam yemini ederken, vatandaşlar PKK’nın siyasi ayağı HDP ve diğer terör destekçilerine karşı hukuki yaptırım istedi.

Güneydoğu’da ve Fırat’ın batısında kahraman Mehmetçik’ten darbe üstüne darbe yiyen PKK’lı teröristler, yine masumlara saldırdı. Hainler Hakkâri Yüksekova’da yola döşediği bombayı infilak ettirerek asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık minik yavrusu Bedirhan Mustafa’yı şehit etti. Nurcan Karakaya ve minik Bedirhan, Sivas’ta Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

YARGI HAREKETE GEÇSİN

81 milyonu derinden yaralayan alçak saldırı sonrası Türkiye ayağı kalktı. Özel Harekât Polisleri ve komando birlikleri arka arkaya intikam marşları söyledi. Kahramanların ettiği yeminler binlerce kişi tarafından paylaşırken, vatandaşta yargıya seslendi. Binlerce vatansever hâlâ her ay milletin parasını cebine koyan PKK terör örgütünün siyasi ayağı HDP’ye karşı hukuki sürecin başlatılması ve terör destekçisi sözde milletvekillerinin Gazi Meclis’ten temizlenmesini istedi.

Öte yandan bebek katili PKK’nın alçak saldırısı sonrasında ne yapacağı merak konusu olan CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’da çark etti.

PKK terör örgütünün siyasi ayağı HDP’yi Meclis’e sokan, hainler için “Pikniğe gidiyorlardı” diyen, alçak örgütün Suriye kolu için “Terör örgütü değil” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, millet korkusuyla şu paylaşımı yaptı:

“Masumiyeti katleden, alçakça kurduğu tuzakla bir anne ve bebeğinin canına kıyan eli kanlı PKK terör örgütünü lanetliyorum.” Kılıçdaroğlu’nun ikiyüzlü mesajı büyük tepki topladı.

6-7 Ekim iç savaş denemesinin azmettiricisi Demirtaş’a özgürlük isteyen, PKK’nın siyasi ayağı HDP’yi “Kürt siyasetinin temsilcisi” olarak lanse eden Meral Akşener’de Kılıçdaroğlu’ndan aşağı kalmadı. Teröristler ve onlara destek verenlerin cezalandırılmasını isteyen Akşener, daha da ileri giderek iş tuttuğu terör destekçilerinden de hesap sorulması gerektiğini kaydetti.

Diriliş Postası

adminadmin