Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 03-08-2020 14:35   Güncelleme : 03-08-2020 14:35

Kısır Döngüler Samsunspor'a Zarar Verir!

Kısır Döngüler Samsunspor'a Zarar Verir!

Samsunspor' un bugüne dek başınane geldiyse hep bu kısır döngülerden, adam kayırmalardan, başarıyı sahiplenme yerine, kıskançlılıklardan, çekememezlikten ve en önemlisi de birbirimizi hep yanlış anlamaktan, algılamaktan gelmiştir !

Birbirimizi sevgi ve saygıyla kucaklamak, birlikten dirlik doğar düşüncesiyle değil de hep şahsî düşünmekten, takım, kulüp, yönetim anlayışını sadece ve genelde menfaat ilişkileri i üzerine planlamaktan; maalesef bu kısır döngülerden, bu iç çekişmelerden ve hiç uğruna kavgalaran, çatışmalardan, başarıya tam mânada  odaklanamıyoruz !

Yüksel Yıldırımdönemi ile; Yılport Samsunspor, adeta birşahlanış dönemine girmiş ve bugün hepimizin de gördüğü gibi, 2. Lig A Grup' ta; en yakın rakibimiz olan 63 puanlı Manisa FK' YI 73 puanla ve Şampiyon olarak, PTT 1. Ligi' ne  yükselme başarısı göstermiştir.

Böyle bir takım; bırakın eleştirilmeyi, sadece ayakta alkışlanır. Alkışlayın bu takımı elleriniz acıyana kadar; şiirler, marşlar yazın, şampiyonluk mücadelesine hep birlikte sahip çıkıp omuzlayın !

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN