Güncel
Giriş Tarihi : 17-08-2017 12:31   Güncelleme : 17-08-2017 12:31

Kızına Tecavüz Edeni öldüren Babaya Türkiye’den destek yağıyor!

Adana'da 13 yaşındaki kızına tecavüz eden adamı kurşuna dizen babaya Türkiye’nin her yerinden destek yağıyor.

Kızına Tecavüz Edeni öldüren Babaya Türkiye’den destek yağıyor!

Sosyal medya tecavüzcüyü öldüren babaya af çıkartılması için destek mesajlarıyla dolup taşıyor.

Adana'da Emrah B. isimli baba, kızı F.N.B'ye tecavüz ettiği için 17 yaşındaki adamı kurşuna dizdi. 

Polis tarafından yakalanarak emniyete götürülen baba, “Namusum için yaptım. Namusumuzu yerde mi bulduk. Kızıma tecavüz etti. Ben bu cinayeti başka yavrular mağdur olmasın diye yaptım. Cumhurbaşkanı’na yalvarıyorum, tecavüzcülere ağır cezalar verilecek kanunlar çıkarılsın. Biricik kızımı benden aldılar. Herkesin başına gelebilir. Bunların fotoları asılsın, ifşa edilsin" diye konuştu.

Öte yandan kızına tecavüz eden adamı öldüren babaya sosyal medya üzerinden destek yapıyor.

İdamİstiyoruz Hashtagı ile yapılan yorumların bir kısmı;

Fatih Tezcan

Bir baba 13 yaşında kızına tecavüz eden şahsı öldürmek zorunda kalıyor, hapsediliyor, aile babasız kalıyor! Bu böyle gitmez! #idamistiyoruz

Adem Özköse

Bu fotoğraf adalet ve insanlık adına utanç verici bir fotoğraftır. Bir baba 13 yaşındaki kızına tecavüz eden kişiyi öldürmesin de ne yapsın?

Hacı Yakışıklı

Ya 13 yaşındaki kıza tecavüz eden şahsı öldüren babaya ceza vermeyeceksin yahut o tecavüzcüyü devlet olarak sen idam edeceksin!

Abdullah Naci

ben hakim olsam 13 yaşındaki kızına tecavüz eden adamı öldüren babaya beraat verip merdivenlerde el sallayarak uğurlardım. yemişim hukukunu!

Selâmi Haktan‏

Kızına tecavüz eden sapığı öldüren acılı baba: "Cumhurbaşkanım size yalvarıyorum kanun çıkarın" Vicdanlar rahatsız! Bu sese kulak verilmeli

ESRA AKTAŞ‏

Bir baba düşünün. 13 yaşındaki kızına tecavüz ediliyor.Babada tecavüz eden şerefsizi öldürüyor ve babayı hapse atıyorlar. Adalet nerde peki?

Anıl Çakıcı

 Adana'da 13 yaşındaki kızına tecavüz eden "ŞEREFSİZİ" öldüren Baba sen adamsın.. Bu itlerin yaşaması haram.. TECAVÜZ NORMALLEŞTİRİLEMEZ!

adminadmin