Genel
Giriş Tarihi : 05-07-2017 09:11   Güncelleme : 05-07-2017 09:11

Klima Sistemlerinde Çözüm Vrf Klimalar

Yaşadığımız yüz yılda gelişmiş teknoloji içerisinde yaşamak en büyük kazancımız olmuştur. Teknoloji sayesinde yaşam alanlarımızı daha kaliteli ve daha yaşanılır hale getirebilmekteyiz. Soğuk kış günlerinde, sıcak yaz günlerinde aşırı soğuk, aşırı sıcak gibi olumsuzluklardan kurtulmanızı sağlayan klimalar üretilmiştir. Klima üreticileri her geçen gün yeni sistemler üretmeye ve daha kaliteli hizmet sunmak için çalışmaya devam etmektedirler.

Klima Sistemlerinde Çözüm Vrf Klimalar

En gelişmiş sistemlerden olan ve konunun uzmanları tarafından önerilmekte olan Vrf sistem ve bu sistemle üretilmiş Vrf Klimalar ile çok daha ekonomik olarak yaşam alanlarınızı istediğiniz düzeye getirebilirsiniz. Vrf klima sistemleri ile sağlık ve konforu bir arada yaşayabilirsiniz. Bu sistemde ortam sıcaklığını ve ortam nem oranın istediğiniz derecede ayarlayabilir ve yaşadığınız ortamda üreyerek sağlımızı olumsuz yönde etkileyen akar, toz, polen, kötü koku gibi etkenlerden de korunmanız mümkündür. Düzenli filtre değişimi ve diğer bakımlar ile hem cihazınızın ömrünü uzatabilir hem de sağlıklı  ortamda yaşamanın keyfini sürebilirsiniz.

Kullanıcılarına büyük oranda enerji tasarrufu sağlayan Vrf sistem ile üretilmiş Vrf Klimalar ortama göre sıcak ve soğuk ikisi bir arada çalışacak şekilde programlanabilir ya da isteğinize göre sadece sıcak ya da sadece soğuk olarak programlanabilmektedir.

Uzun yıllardır her türlü ısıtma ve soğutma sistemleri, havalandırma sistemleri, endüstriyel mutfak gibi alanlardafaaliyet gösteren ALYATEK firması bu alanlarda karşılaşabileceğiniz her türlü sorununuza çözüm bulabilmektedir. Isıtma sistemleri sektöründe ihtiyacınız olan katı yakıtlı kat kaloriferi, sıvı yakıtlı kat kaloriferi, merkezi sistem kalorifer kazanları, rooftop klima cihazları, kombiler ve klimalar ile soğutma sistemleri sektöründe kullanılan klimalar, monoblok, evapratör, soğutma makinaları gibi kesin çözüm sunmaktadır.

Bunun yanı sıra ürüntemini, kullanıcı desteği ve proje desteği de sağlayan ALYATEK ile tüm sorunlarınıza tek bir noktadan çözüme kavuşturabilirsiniz.

Tüketiciye %100 müşteri memnuniyeti sunmayı ve en uygun ürünü en makul fiyatlarda sunarak ulusal ve uluslararası pazarda öncü firmalar arasına girmeyi hedeflemiş olan ALYATEK ile siz de istediğiniz ortamlara kavuşabilirsiniz.

ALYATEK hizmetlerinden yararlanmak, ısınma ve soğutma sistemleri ile ilgili her türlü ihtiyaçlarınıza çözüm bulmak için www.alyatek.com.tradresini ziyaret edebilirsiniz.

adminadmin