Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-02-2019 13:52   Güncelleme : 26-02-2019 13:52

Köktaş; Bu kutlu ittifak ilelebet el ele Omuz Omuza Devam Edecektir!

Köktaş; Bu kutlu ittifak ilelebet el ele Omuz Omuza Devam Edecektir!

AK  Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti'nin ve MHP'nin Asarcık İlçe Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin açılışında konuştu. Milletvekili Köktaş, "Türkiye'nin birlik ve beraberliğini önemseyerek millet adına millet için siyaset yapan MHP'nin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve milletin, ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan biraraya gelerek hain darbe girişiminden sonra Cumhur İttifakını kurdular. Bu kutlu ittifak ilelebet el ele, omuz omuza devam edecektir" dedi.

AK Parti Asarcık AK Parti ve MHP İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Köktaş, "Yine bir seçim de daha sizlerin huzurlarınızdayız. Fakat bu sefer farklı bir konsepte huzurlarınızdayız. 2014 yılında yine aynı bu SKM'de biz belediye başkanlığı için SKM açılışını yaptığımızda Şerif Kılağuz başkanımda  MHP'nin adayıydı. Siz Asarcıklılar Şerif Kılağuz'u başkan olarak gördünüz ve belediye başkanlığına karar verdiniz. 

Ama bizde o gün bugün sanki Asarcıkla Samsun İl teşkilatı arasında bu gelecek ittifakı görmüş gibi Şerif başkanla beraber hem İl başkanlığı döneminde hem milletvekilliği döneminde beraber hareket ettik. Bütün taleplerini ihtiyaçlarını karşılamak üzere elimizden gelen gayreti yaptık. 

Asarcık ilçemiz içinde tüm hizmet ve yatırımları yapmaya gayret gösterdik.

İlahi takdir Türkiye'nin başına gelen o hain kalkışma, Türkiye'yi bölmek, parçalamak, diz çöktürmek el açacak duruma getirmek için yapılan bütün çalışmanın sonucunda Ülke'nin bekasını, milletinin geleceğini, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini önemseyerek millet adına millet için siyaset yapan MHP'nin genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve milletin umudu, ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan biraraya gelerek darbeden sonra Cumhur İttifakı'nı kurdular. 

İttifak 24 haziran seçimlerinde üzerine düşeni yaptı ve ilk kez bu milletimiz,  Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle tanıştı, yoluna devam etti. 

Fakat görüldü ki bu ittifak, bir seferlik ittifak değil, Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece devam etmesi gereken bir ittifaktır. Ve bu ittifakın ruhuna uygun olarak belediye meclis üyeliklerimizi de tasnif ederek yolumuza inşallah gidiyoruz. Şimdi iktidarın karşısında kimler var. Kendilerine Millet ittifakı dedikleri ama milletin olmadığı bir ittifak var. Kimler var. 

PKK'ya vurdukça niye vuruyorsunuz diye ses çıkaranlar var. Kimler var. Dünya mazlumlarına el uzattıkça niye dünya mazlumlarının ayağa kalkmasını istiyorsunuz diye ses çıkaranlar var. Kimler var. Bu ülkenin toplanan vergileriyle alınmış silahlarını bu ülkeyi savunmak için alınmış silahlarını bu milletinin üzerine ölüm kusturanlar var. Kimler var. Yola çıktıklarını yolda değiştirenler var. Kimler var. Zigzag çizenler ihanet edenler var ama biz biliyoruz ki Asarcık'tan asla vatana ihanet eden tek kişi çıkmaz. Asarcık mesele vatansa gerisi teferruattır diyen asil, sağlam, köklü insanların yaşadığı ilçedir. Onun için 31 Mart tarihinde Asarcık kendisini Millet ittifakı olarak tanıtan Sn. Devlet Bahçeli'nin ifadesiyle zillet, Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle illet ittifakına asla prim vermeyecek. Onlara bir oy dahil vermeyecek. Bunu Asarcık halkı 31 Martta en iyi şekilde ortaya koyacak. Bu Cumhur ittifakının ruhuna uygun olarak hareket edecek. " diyerek sözlerine son verdi.

adminadmin