Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-08-2017 12:01   Güncelleme : 12-08-2017 12:01

Köktaş’ın AK Parti İlçe Teşkilatlarına Ziyareti Devam Ediyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlçe Teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerine, Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık'la devam etti.

Köktaş’ın AK Parti İlçe Teşkilatlarına Ziyareti Devam Ediyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Ayvacık İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek teşkilat üyeleri ile sohbet ederek değerlendirmelerde bulundu. 

Hükümet çalışmaları, genel siyaset, teşkilatçılığın esasları, kongre süreçleri, 2019 yerel ve genel seçimlerinin ne anlam ifade ettiği üzerine konuşulduğu ziyaretlerde, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat üyeleri hazır bulundu. 

İlçelerde gerçekleşen yatırımlar, projeler ve çalışmaları yakından takip ederek hizmete açılması yönünde gerekli adımları attıklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Bu anlamda özellikle ilçelerimizde devam eden yatırım ve planlanan yeni projelerin üzerinde konuştuk. Çarşamba da yeni kurulacak olan OSB, Salıpazarı'nda yeni köprünün yapımı ve yeni çevre yolu, Terme'de yeni yapılacak olan Jandarma binası, Ayvacık ilçemizde beton yolların yapımı gibi yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. 

Bunlarla ilgili belediye ve ilçe başkanlarımızın bizlere ilettiği aksaklıklar üzerine bizde ilgililerle görüş alışverişinde bulunarak bir an önce yapılması, hayata geçmesi yönündeki taleplerimizi ilettik." dedi. 

Kongre süreçleri üzerinde değerlendirmelerde bulunarak önemine vurgu yapan Milletvekili Köktaş, "AK Parti 16'ncı yılını 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü geride bırakıyor. Türkiye'de pek az siyasi partiye ve kadroya nasip olacak bu uzun hizmet dönemi boyunca, her alanda çok önemli dev hizmetler, eserler ülkemize kazandırıldı. 15 yıllık iktidar dönemimizde milletimizin bize verdiği destek, omuzlarımıza yüklediği sorumluluk içinde, teşkilatlarımız ile birlikte durmaksızın, dinlenmeksizin, kesintisiz bir mücadele içinde olduk. 

Şimdi önemli bir sürece doğru ilerliyoruz. 2019 seçimleri, Türkiye ve dolayısıyla bizim için çok önemli. Artık netice ve zafer için mutlaka yüzde 50 artı 1 oy almamız gerekiyor. Bunun için önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz kongrelerimiz çok önemli. Milletimizle kucaklaşacağımız, teşkilatlarımızla birlikte iri ve diri olacağımız, bayram havasında gerçekleştireceğimiz kongrelerimiz inşallah bizi yine başarıya, belirlediğimiz hedeflere götürecektir. " diye konuştu. 

adminadmin