Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-08-2017 15:24   Güncelleme : 14-08-2017 15:24

Köktaş’ın İlçe Teşkilatları Ziyareti Sürüyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlçe Teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerine, 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent ile devam etti.

Köktaş’ın İlçe Teşkilatları Ziyareti Sürüyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti 19 Mayıs, Bafra, Alaçam ve Yakakent İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek teşkilat üyeleri ile sohbet etti. 

Hükümet ve yerel yönetimlerin çalışmaları, genel siyaset, 2019 yerel ve genel seçimlerinin ne anlam ifade ettiği üzerine konuşulduğu ziyaretlerde, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıymı, 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat üyeleri hazır bulundu. 

AK Parti'nin 16. kuruluş yıl dönümünü kutladıkları bugünde, kurulduktan 15 ay sonra iktidara gelmiş, 15 yıldır girdiği her seçimi kazanmış, millete verdiği her sözü yerine getiren bir parti olduklarından gurur, onur ve mutluluk duyduklarını belirten Milletvekili Köktaş, "İktidarda olduğumuz 15 yıl içinde her zaman milletimizin gözünün içine bakarak konuştuk. Milletimiz bizlere nasıl bir yol haritası çizdiyse o yol haritası içinde koşmaya devam ediyoruz. Bu koşu milletimize, ülkemize hizmet meselesidir. Hedeflerimize emin adımlarla ilerleme meselesidir. Bu mesele AK Parti'nin milletine olan aşkı hikayesidir. Bizler bu anlamda 21. yüzyılın yükselen ülkesi, büyük ve güçlü Türkiye için teşkilatlarımızla birlikte omuz omuza vererek gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Türkiye'yi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak, muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımız olan bu inançla AK Partimizin 16. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederken, dünyanın birçok noktasında Türkiye'nin güçlü olmasının kendilerinin güçlü olması gibi bakan mazlum insanlara huzur, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN