Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-08-2016 16:17   Güncelleme : 01-08-2016 16:17

Köktaş’tan Demokrasi Nöbetine Devam

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Milletimizin bölünmez, Türkiye'nin yenilmez olduğunu, 15 Temmuz gecesi ve ardından meydanların verdiği birlik, beraberlik ve kenetlenmeden gördük." dedi.

Köktaş’tan Demokrasi Nöbetine Devam

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlar tarafından başlatılan demokrasi nöbeti ilk günkü kararlılıkla sürüyor.

Ellerinde Türk Bayrakları ile 7'den 70'e meydanı dolduran Samsunlular sabahın ilk ışıklarına kadar meydanı terk etmiyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ta 15 Temmuz gecesinden itibaren meydanı dolduran hemşehri ile demokrasi nöbeti tutuyor.

Meydanda toplanan vatandaşlara sohbet ederek birlik ve beraberlik mesajları veren Milletvekili Köktaş, "Vatanı ve milleti için canını veren tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz, mekanları cennet olsun. Gazilerimize şifalar, hayırlı uzun ömürler diliyorum.

Silahlı darbe girişiminde bulunan asker kılığı içerisindeki o caniler, o FETÖ terör elemanları hak ettikleri en ağır cezayı alacaklar.

Milletimizin bölünmez, Türkiye'nin yenilmez olduğunu 15 Temmuz gecesi ve ardından meydanların verdiği birlik ve beraberlikten gördük. Meydanlarda, her tür görüş, parti ve sivil toplum kuruluşu bir ve beraber oldu, tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak için herkes kenetlendi.

Rabbim, ülkemize ve milletimize böyle hain bir olayı daha yaşatmasın. " dedi.

adminadmin