Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-08-2016 16:24   Güncelleme : 05-08-2016 16:24

Köktaş’tan Demokrasi Ve Şehitler Mitingi'ne Davet

7 Ağustos Pazar günü Saat 17:00'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne tüm Samsunluları davet eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bizler ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için meydanı ne FETÖ’ye, ne ihanet çetelerine ne de terör odaklarına bırakmayacağız.

Köktaş’tan Demokrasi Ve Şehitler Mitingi'ne Davet

Milletimiz birliğini, beraberliğini muhafaza ettiği sürece, Allah’ın izniyle, Türkiye’nin önünde kimse duramaz." dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki için Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Samsunlular Vatan ve demokrasi nöbetini ilk günkü inançla devam ettiriyor.

Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul çalışmalarının ardından Samsun'a gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ta, meydanda toplanan kalabalık ile demokrasi nöbeti tuttu.

Milletvekili Köktaş, daha sonra İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen sohbet, namaz ve dua programına katılarak hemşehrileri ile biraraya geldi.

Burada vatandaşların hal ve hatırını soran, sohbet eden Milletvekili Köktaş, "15 Temmuz FETÖ'cülerin hain darbe girişimi, Türkiye'nin bölünmesi, iç savaşa sürüklenmesi ve parçalanması, devlet kurum ve kuruluşların ele geçirilmesi, milletin seçtiği Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın düşürülmesi, milli iradenin baskı altına alınması, siyasi karışıklık çıkarılması gibi amaçlara ulaşmak için haince, hukuk ve demokrasi dışı bir eylemdir.

Fakat gelişen demokratik ve hukuk dışı terör eylemlerine aziz milletimiz, demokrasi ve vatan mücadelesinde hiçbir ayrım yapmaksızın, adeta tek yürek ve tek vücut olarak, canlarını ortaya koyarak "dur" dedi.

Bu büyük ve onurlu mücadelede şehit olan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralı Gazilerimize acil şifalar diliyorum." dedi.

Türk milletinin ülkeye sıkı sıkıya sahip çıktığı takdirde, Türkiye’nin hedeflerini ve projelerini en hızlı bir şekilde hayata geçireceğini ifade eden Milletvekili Köktaş, "Bizler ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için meydanı ne FETÖ’ye, ne ihanet çetelerine ne de terör odaklarına bırakmayacağız. Milletimiz birliğini, beraberliğini muhafaza ettiği sürece, Allah’ın izniyle, Türkiye’nin önünde kimse duramaz.  Ülkemiz belirlemiş olduğu hedefleri, projeleri en hızlı bir şekilde hayata geçirecek güce sahiptir. Bizler milletin vekilleri olarak çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürecek, geleceğin müreffeh ve adil Türkiye’sini inşa etmeye devam edeceğiz. " diye konuştu.

Milletvekili Köktaş son olarak, demokrasi nöbetlerinin taçlandırılacağı 7 Ağustos 2016 pazar günü saat 17.00'de İstanbul Yenikapı'da, aynı saatte de Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne tüm Samsunluları davet etti.

adminadmin