Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-08-2017 09:07   Güncelleme : 23-08-2017 09:07

Köktaş’tan İlçe Teşkilatlarına Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlçe Teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerine, Havza ve Vezirköprü ile devam etti.

Köktaş’tan İlçe Teşkilatlarına Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ziyaret ettiği AK Parti Havza ve Vezirköprü ilçe teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla sohbet etti. 

Hükümet ve yerel yönetimlerin çalışmaları, genel siyaset, 2019 yerel ve genel seçimlerinin ne anlam ifade ettiği üzerine konuşulduğu ziyaretlerde, Havza AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Vezirköprü AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat üyeleri hazır bulundu. 

14 Ağustos'ta kurumsal bir yapı olarak AK Parti’nin kuruluşunun 16. yılını kutladıklarını fakat AK Parti'nin davası binlerce yıllık geçmişe olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, "Bu dava inancı ile kuruluşundan itibaren herkes gibi biz de ülkemizi mamur, milletimizi müreffeh, bölgemizi güvenli, huzurlu hale getirmek için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. 

Eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, enerjide, sosyal yardımlarda hayata geçirdiğimiz hizmetlerle hem milletimizin gönlünü kazandık, hem de ülkemize çağ atlattık. Bu anlamda iktidarlarımız ile birlikte ülkemizi 15 yılda 3 kat büyütmüş olmamız, davamıza da layıkıyla hizmet ettiğimizin en büyük ispatıdır. 

Türkiye artık, üretiyor, ihraç ediyor, istihdam ortaya çıkarıyor, kaliteye yoğunlaşıyor, teknolojiye daha önem veriyoruz. Bu da ülke olarak bizi küresel rekabette giderek daha iddialı bir hale getiriyor. Bu iddialarımız ile birlikte 2023 hedeflerimizi başarılarımızla taçlandıracağız. Ardından da yine milletimizin güveni ve desteği, teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları ile gücümüzü ve enerjimizi  2053 ve 2071 vizyonlarımıza yoğunlaştıracak hedeflerimize inşallah ulaşacağız." dedi. 

adminadmin