Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-04-2017 14:33   Güncelleme : 17-04-2017 14:33

Köktaş’tan Referandum Açıklaması

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, referandum sonucunun milletimize, ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunarak, destek veren herkese teşekkür etti.

Köktaş’tan Referandum Açıklaması

Milletvekili Köktaş açıklamasında şu sözlere yer verdi: "16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleşen, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması sonuçlarının ülkemize, milletimize, dünya mazlumlarına hayırlı olmasını diliyorum. 

İlk kez köklü bir şekilde sistem değişikliği içeren ve milli iradenin tam olarak ortaya çıkmasına vesile olacak, çift başlığı ve koalisyon hükümetini ortadan kaldıracak bir anayasa değişikliğini geride bıraktık. 

Hayır cephesinin meydanlarda inatla rejim değişikliği diye anlatmaya çalıştığı sistem değişikliğini milletimiz sağ duyuyla geleceğe emin adımlarla yürüyebilmek için aklı selim düşünerek kararını vermiştir. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin çağrısı üzerine gündeme gelen anayasa değişikliği teklifi Milliyetçi Hareket Partisi'nin desteği ile meclisten gerekli olan 330 oyu alarak halk oylamasına sunulmuştur. 

Bu referandum sürecinde anayasa değişikliği teklifinin içeriğini anlatmak ve gerekli desteği alabilmek için gece gündüz çalışan AK Parti teşkilat mensuplarımıza, 

Anayasa değişiklik teklifi için gerek çağrı yaparak gündeme getiren, meclise geldiğinde gerekli desteği vererek halk oylamasına sunulmasında önemli destek sağlayan ve referandum sürecinde kararlı bir duruş sergileyen sayın Devlet Bahçeli'nin şahsında Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarına,

Ayrıca, her zaman yanımızda hissettiğimiz, kuruluşundan bugüne kadar partimizden desteğini esirgemeyen aziz milletimize teşekkür ediyorum.

Bizler hem milletimizin hizmetinde olmak hem de anayasa değişikliği ile ilgili gerekli kanunu düzenlemeleri yapmak, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki çalışmalarımıza başlamak üzere Ankara'ya döneceğiz. 

Meclis çalışmalarından fırsat buldukça şehrimize gelerek teşekkür ziyaretlerinde bulunmak, seçim sonuçlarını daha iyi değerlendirerek geleceğe daha güçlü adımlar atabilmek için istişarelerimize devam edeceğiz. "

adminadmin