Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-01-2017 09:52   Güncelleme : 20-01-2017 09:52

Köktaş’tan Samsunspor’a Taziye Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor deplasmanına giderken geçirdiği kazada hayatını kaybedenleri saygı, rahmet ve dualarla andıklarını söyledi.

Köktaş’tan Samsunspor’a Taziye Mesajı

Bir dönem Samsunspor Kulüp başkanlığı görevinde de bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kazanın 28. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları söyledi: "20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor ile oynayacağı Türkiye 1. Futbol Ligi müsabakasına giderken Havza İlçemizde trafik kazası geçiren Samsunspor kafilesi'nde, Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır ile otobüs şoförü Asım Özkan olay yerinde, futbolcu Zoran Tomić ise Yugoslavya'da altı ay komada kaldıktan sonra vefat etmişti.

Takımımızın renklerine siyahın eklendiği bu acı günü halen yüreğimizde aynı tazelikle yaşıyoruz, hissediyoruz. Cenab-ı Allah, hiç kimseye bir daha böyle bir acı olaylar yaşatmasın.

28 yıl önce yaşanan Samsunumuzu, Türk Spor camiasını ve tüm Türkiye'yi derin bir hüzne boğan bu acı olay da hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına, ailesine ve Samsunspor camiasına başsağlığı diliyorum. Kazada kurtulan, bugün hayatta olanlara da uzun ve sağlıklı ömürler temenni ediyorum" dedi.

 

adminadmin