Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-09-2016 12:49   Güncelleme : 14-09-2016 12:49

Köktaş'tan Şehit Burak Zor'un Ailesine Bayram Ziyareti

Milletvekili Köktaş, Başbakan Yıldırım'ın gönderdiği mektubu şehidin eşine takdim etti.

Köktaş'tan Şehit Burak Zor'un Ailesine Bayram Ziyareti

Samsun Haber - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, şehit polis memuru Burak Zor'un ailesine bayram ziyaretinde bulundu. Milletvekili Köktaş, ziyarette şehit Burak Zor'un eşi Cansu Zor'a Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen mektubu takdim ederken aileye tekrar başsağlığı diledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 8 Eylül 2015 tarihinde Iğdır'da PKK'lı teröristler tarfından yapılan hain saldırıda şehit düşen polis memuru Burak Zor'un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi'nde oturan ailesini ziyaret etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik'in de hazır bulunduğu ziyarette şehit Burak Zor'un babası Ali Zor ile evlerinin önündeki bahçede bir süre sohbet eden, bayramını tebrik eden Milletvekili Köktaş, ziyarette ayrıca şehit Burak Zor'un eşi Cansu Zor'a Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen el yazılı mektubu teslim etti.

Aileye tekrar başsağlığı dileyen Milletvekili Köktaş, "Sizler ülkemizin, Türkiye’nin istiklali, güvenliği, huzuru için canını seve seve feda eden kardeşimiz Burak'ın bize emanetisiniz, sizlerin her zaman yanınızdayız. Şehidimizin aziz hatırasını hep birlikte yad ediyoruz. Şehidimize bir kez daha rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın kendi el yazısı ile yazdığı mektupta, "Aziz şehidimizin kıymetli emaneti değerli Kardeşim, bölücü terör örgütüne karşı vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen ve Rabbimizin ‘Onlar ölü değildirler fakat siz bilemezsiniz’ (Bakara süresi 154. ayet) müjdesine mazhar olan şehidimize milletçe minnettarız ve kahramanımızı asla unutmayacağız. Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, size daime sahip çıkacağımızdan asla endişeniz olmasın" ifadeleri yer aldı.

adminadmin