Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-10-2017 15:32   Güncelleme : 25-10-2017 15:32

Köktaş’tan Tekkeköy Esnafına Ziyaret

AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi (T.B.M.M) çalışmalarından arda kalan zamanlarında Samsun'da esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya geliyor.

Köktaş’tan Tekkeköy Esnafına Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, bir program dönüşü Tekkeköy İlçesi'nde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti. 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, belediye meclis ve ilçe teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyarette esnaflara hayırlı işler dileklerini ileten Milletvekili Köktaş, bir kahvehanenin önünde de vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (T.B.M.M) çalışmalarından arda kalan zamanlarda Samsun'da kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği programlara katıldıklarını, bunun dışında esnaf ziyareti yaparak hemşehrileri ile hasbihal ettiklerini belirten Milletvekili Köktaş, "AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar yaptığı çalışmalar her zaman insan odaklı olmuştur. Eğitimden spora, sağlıktan ulaştırmaya kadar birçok alanda hem yerel de hemde genelde önemli çalışmalara imza atıldı. Millete ait olan kaynaklar, en verimli şekilde milletimizin hizmetine sunuldu." dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü: "2014 yerel seçimlerde burada sizlerden yetki istemiştik, "Tekkeköy'ün ismi Tekkeköy olarak kalsın, ama köy halinden çıksın" demiştik. Hamd olsun sizlerin takdiri, teşkilatımızın başarılı çalışmaları sayeside, Cenab-ı Allah'ın nasibiyle Tekkeköy ilçemiz AK Partili bir belediye ile yönetilmeye başladı ve başlar başlamaz hizmetle, çalışmayla, projeyle tanıştı. Spor, yol, sosyal alan ve özel müteşebbislerin ilçedeki yatırımlarıyla Tekkeköyümüz bir şehir, bir yerleşim ve bir yaşam yeri haline geldi, gelmeye de devam edecektir." diyerek sözlerine son verdi. 

adminadmin