Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 22-09-2017 15:24   Güncelleme : 22-09-2017 15:24

Komplo Teorisyenlerinin Kıyamet Senaryosu: 23 Eylül 2017

Gezegen ve yıldız hareketlerini inceleyen komplo teorisyenleri İncil’de yer alan bir kehanete dayanarak 23 Eylül 2017 Cumartesi günü kıyametin kopacağını öne sürüyor. Son birkaç yıldır kıyameti bir türlü koparamayanlar bu defa da 23 Eylül 2017 tarihini işaret ediyor…

Komplo Teorisyenlerinin Kıyamet Senaryosu: 23 Eylül 2017

Araştırmacı David Meade, Planet X’de, The 2017 Arrival adlı kitabında dünyanın bu yıl 23 Eylül ‘de yok olacağını iddia ediyor. Bununla da kalmayan Meade, dünyanın sonuna karşı zenginlerin şimdiden sığınaklar hazırladıklarını, yani onlarında bu gerçeğin farkında olduğu ancak biz sıradan insanlarla paylaşmaktan kaçındıklarını dile getiriyor. Toplumun karanlıkta bırakıldığı ve böylece panik ortamının oluşmasını engellediklerini de sözlerine ekliyor. Hatta bu konu hakkında Youtube’de videolar yayınlıyor.

Araştırmacı Meade’in kanıtları ise şöyle:

Depremlerin sayısı ve yoğunluğu dramatik bir şekilde artıyor.

Fırtınaların sayısı da, boyutu da türleri de katlanarak artıyor. Dünya yüzeyinde çatlaklar beliriyor. Sıcak hava dalgalarının süresi de sertliği de artıyor.

23 Eylül 2017’de Ay, Virgo (Başak) takımyıldızının tam altında hiza alacak. Güneş bu takımyıldızını örtecek ve yalnızca 2017’de yaşanan bu hadise sonucunda bir doğum yaşanacak. Gupiter’de 9-9-17’de doğmuştu.

Bir sonraki hadisede ise yeni doğan bu gezegen, Planet X’i (X Gezegeni) kaplayacak ve Dünya ile Ay bir sonraki dolunaya kadar gölgede kalacak.

“Kıyamet günü sığınakçısı” Robert Vicino da Nibiru’nun geldiğini söylüyor. Zenginlerin hayatta kalmak için sığınaklar yaptıklarını söyleyen Vicino “Rusların neden 40 milyon kişilik bir sığınağı var hiç düşündünüz mü?”sorusunu da insanlığa yöneltiyor. Vicino ayrıca İncil’in de kıyametten bahsettiğini bir kez daha hatırlatma ihtiyacı görüyor. “Hayatta kalmış ve yaralanmışsanız, radyasyondan yanmışsanız sokaklarda, sıçanlar ve diğer insanlarla açlıkla mücadele ederek, dünyadaki cehennemde hayatta kalmaya çalışacaksınız.” sözleriyle de kendince işin ne denli ciddi boyutlara ulaştığına vurgu yapıyor.

Nümerolojist David Meade’nin, “X Gezegeni-2017 Geliyor” (Planet X-The 2017 Arrival) adlı kitabında Dünya’ya çarpacağını iddia ettiği Nibiru adlı gezegenin Güney Kutbu bölgesinden yaklaştığı, bu yüzden NASA tarafından görülemediğine inananlar da var.

Vahiy 12 İşareti olarak da bilinen yeni bir teori kıyametin güneşle giyinmiş bir kadının ayakları altında ay, başında da 12 yıldızlı tacın görünmesi ile beraber kopacağını iddia ediyor.

Komplo teorisyenlerin Aslan ve Başak takımyıldızının astronomik hizasının gezegenlerle beraber oluşturduğu pozisyonun bu kehaneti ortaya çıkaracağını söylüyor.

Bu ilginç teoriyi savunanlar kehanette bahsedilen kadının Başak takımyıldızını, yıldızlı tacı da Aslan takımyıldızının temsil ettiğini belirtiyor.

23 Eylül 2017 günü bahsedilen Ay Başak takımyıldızının ayakları altında yer alacak ve Güneş takımyıldızı boyunca geçişini yapacak.

Bu teoriyi öne süren ve destekleyen internet siteleri bu olayın 7 yıl sürecek büyük sıkıntıların da içinde olacağı iki aşamalı bir zaman diliminde gerçekleşeceğine inanıyor.

Bu arada en ilkel medeniyetlerden bu yana felaket senaryolarıyla ilişkilendirilen Güneş tutulması bu kez de tartışılıyor. En popüler senaryoyu ünlü İngiliz nümerolojist David Meade ortaya attı ve ‘Nibiru’ adlı gizemli dev bir gezegenin Dünya’ya çarparak sonunu getireceğini iddia etti. NASA ise anında yalanladı.

Yazar M.Şevket Eygü ise bu yazılan çizilenleri destekler niteliğinde “23 Eylül 2017… Bu tarihte gökte ve dünyada birtakım çok önemli hadiseler olacakmış. Gaybı ancak Allah bilir. Biz insanlar kesin konuşamayız. Dünyanın ve insanlığın haline bakılırsa ileride pek iyi şeyler olmayacağı anlaşılıyor. Kötü hadiselere ve gelişmelere karşı tedbir alabilir miyiz? Bazı tedbirler alabiliriz. Müslümanlar için söylüyorum: Günahlarımıza tevbe edebiliriz… Namaz… Zekât… Sadaka… Dua… Azgınlıklardan uzak durmak… Ribaya bulaşmamak… Emr-i mâruf ve nehy-i münker yapmak… Cenab-ı Hakk’a sığınmak…” diyor ve ekliyor “Makul miktarda erzak ve su depolamak… Kaçılabilirse kırsal kesime, köylere, yazlıklara kaçmak… İlk tıbbî yardım malzemesi, birkaç çeşit ilaç… Aydınlanmak için mum, gazyağı lambası, fener… Çadır desem ürker misiniz?” diye soruyor.

Hristiyanlık öğretisi ve öngörüsü üzerine kurulu onlarca teori üreten ve Hristiyan aleminde aylardır sansasyonlara neden olan 23 Eylül 2017 tarihi ile ilgili M.Şevket Eygü’de katkı yapmış ancak şunu unutmuş! Gaibi ancak Allah (c.c.) bilir derken Kıyamet’in kopma tarihini de bir tek Allah’ın (c.c.) bildiğini…

Ama şu gerçektir!

23 Eylül 2017 sonrası Türkiye için hiç de göründüğü gibi olmayacak, Hatta tarihi biz bir gün öncesine çekelim!

22 Eylül 2017 MGK Toplantısı sonrası!

Zira bunu da en kısa sürede “IKBY ve Yeni İsrail” makalemde bulacaksınız…

Orhan SARIKAYA

adminadmin