Genel
Giriş Tarihi : 14-07-2017 12:45   Güncelleme : 29-08-2017 12:46

Konfeksiyon Üreticileri ve Mağaza Tekstil Sunumları için İşlevsel Elbise Askıları

Konfeksiyon Üreticileri ve Mağaza Tekstil Sunumları için İşlevsel Elbise Askıları

Konfeksiyon Üreticileri ve Mağaza Tekstil Sunumları için İşlevsel Elbise Askıları

Tekstil sektöründe maliyet önemlidir ve üretilen ürünlerin zarar görmemesi ve de iyi görünmeleri için doğru elbise askısı modelleri kullanmak önemli bir fark yaratabiliyor. Konfeksiyon üreticileri ve mağazacılık için elbise askıları neredeyse her tekstil türü için çok önemlidir, fakat ürünleriniz için en iyi askıyı kullanıyor musunuz?  

Tel Elbise Askıları

Tel askılar, en ucuz kıyafet askısı tipidir ve çoğunlukla bu nedenle kuru temizleme ve profesyonel çamaşır haneler tarafından kullanılır. Aynı zamanda kıyafetler için en az tercih edilen askıdır. Tel elbise askıları nispeten zayıftır ve giysilerin ağırlığı altında çökebilir. Onların kesim şekli giysilerin omuzlarında hoş olmayan izler bırakacaktır.

Plastik Kaplı Metal Elbise Askıları

Kauçukla kaplı sağlam ve çeşitli giysiler için daha kaliteli metal askılar vardır. Bazı ucuz tel elbise askılarında dolgu olarak çubuk üzerinde bir kâğıt rulosu kullanılır. Bu pantolon asmak için daha iyidir, iz oluşumunu önler, fakat çok dayanıklı değildir, sonunda kâğıt rulosu bükülmeye ve katlanmaya başlar.

Yastıklı Askılar

Çoğu zaman saten veya ipeksi kumaşlardan yapılmış olan yastıklı askılar, hafif giysiler için en iyisidir. Bazılarında giysinin kaymasını önlemek için şık elbise askısı kenarlarına düğmeler dikilir. Askıların tasarımı ağır giysiler, pantolon veya etek tutmak için uygun değildir ve omuz darbelerine neden olacaktır.

Plastik Boru Elbise Askısı Türleri

Hafif giysiler için uygun olan ucuz elbise askısı modelleri arasındadır. Plastiğin ek bir avantajı giysilerinizde renk değişikliğine neden olan paslanma yapmamasıdır. Bu askılar ağır yünlü giysiler için elverişsizdir, omuz izleri en büyük dezavantajıdır.  

Ahşap Elbise Askıları

Ahşap askılar, takım elbiseler, ceketler ve gömlekler için idealdir, sağlamdır ve biçimlerini en ağır eşya altında korurlar. Ayrıca tasarımları nedeni ile giysilerin birbirine çok yakın bir yere asılmasını engeller, hava dolaşımına izin verirken daha az aşınmaya neden olurlar. Sağlam yapılı ahşap askılar, pantolon ve çeşitli stillerde etekler için klipsli modellerde de üretilir.

Müşterilerinizin, misafirlerinizin ve çalışanlarınızın kıyafetlerini şık görünümlü ve yüksek fonksiyonlu çeşitli elbise askıları, modern askılıklar veya farklı gardırop modelleri ile saklayarak kırışıksız tutmaya yardımcı olmak istiyorsanız https://www.kaiserkraft.com.tr/elbise-askisi web adresini ziyaret etmenizi öneririz. Alanınıza en uygun şekilde, verimliliği en üst seviyeye çıkaracak elbise askıları ve pek çok ofis-işyeri aksesuarı çözümleri bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

adminadmin