Genel
Giriş Tarihi : 13-12-2019 09:21   Güncelleme : 13-12-2019 14:17

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Forbes dergisi Aleyna Tilki’yi ilham veren genç seçti, Ahlaksızlığa ve çıplaklığa ödül, yazıklar olsun!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Forbes Dergisi işbirliği ile “30 Altı 30” programında Türkiye’nin ilham veren gençleri ödüllerini aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Forbes dergisi Aleyna Tilki’yi ilham veren genç seçti, Ahlaksızlığa ve çıplaklığa ödül, yazıklar olsun!

Ödül alanlar arasında, geçtiğimiz yıllarda alkollü mekanlarda konserler veren ve kendinden yaşça büyüklerle nikahsız hayat yaşayan Aleyna Tilki adındaki şarkıcıya da ödül vermesi şuurlu insanların tepkisine sebep oldu.

Yazar Sema Maraşlı:

Gençlik ve Spor Bakanlığı Aleyna Tilki’ye gençlere ilham verdiği için ödül vermiş.

Kliplerinde pedofoli özendirdiği, çocuk yaşta LGBT barda şarkı söylediği, 15 yaşındayken 30 yaşında biriyle gayri meşru yaşadığı için gençlere örnek olmalı demişler herhalde.

Yazar Bekir Tiryaki:

17 yaşında evlenip evinin hanımı olan kızların eşini cezaevine atan Aile Bakanı da, 16 yaşında alkollü mekanlarda sarhoş eğlendirip ayyaş mezesi olan Aleyna Tilki’ye: -“Türkiye’ye ilham veren gençler” ödülü veren Spor Bakanı da bizim temsilcimiz olamaz.

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir;

Türkiye'ye ilham veren gençlerden biri de ahlaksızlığı ve çıplaklığıyla ün yapmış Aleyna Tilki denilen biriymiş de haberimiz yokmuş. Ona bu ödülü veren Gençlik ve Spor Bakanı'na iki kelimem var:

Yazıklar olsun!

Bu ülkede namusunu, onurunu korumak ve vatanına hizmet etmek için asgari ücrete bile razı olan, okumak için okul dışında gece yarılarına kadar alınteri döken gençlerimize de Selam olsun !

adminadmin