Güncel
Giriş Tarihi : 28-08-2015 18:30   Güncelleme : 28-08-2015 18:30

Kurban Bayramı'na doğru

SAMSUN (AA) - Havza İlçe Müftü Vekili Aslan Kıbrıs Yıldırım, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) "Kurbanlarımız Kardeşlik için 2015 Vekaletle Kurban Kesim Programı" kapsamında kurban vekalet alımına başladığını bildirdi

Kurban Bayramı'na doğru

SAMSUN (AA) - Havza İlçe Müftü Vekili Aslan Kıbrıs Yıldırım, Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) "Kurbanlarımız Kardeşlik için 2015 Vekaletle Kurban Kesim Programı" kapsamında kurban vekalet alımına başladığını bildirdi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, kurban vekalet alımına başladığını ve vekalet alımın 23 Eylül tarihinde sona ereceğini belirtti.

Kurbanlarını TDV aracılığıyla kestirmek isteyenlerin, "kurban.diyanetvakfi.org.tr" adresinden, bankalar, il ve ilçe müftülükleri, TDV şubeleri, yurt dışı müşavirlikler ve ataşelikler aracılığıyla kurban bağışı yapabileceğini vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bu yıl yurt içinde 625, yurt dışında 450 lira bedelle vekaletle kurban kesimi yapacak. Geçen yıl vekaleten kesilen kurbanların bir bölümü ülkemizde, bir bölümü de yurt dışında açlık, yoksulluk ve iç çatışmaların yoğun olarak yaşandığı ülkelerde Türkiye Diyanet Vakfı tarafından kestirilerek ihtiyaç sahiplerine iletildi."

adminadmin