Dünya
Giriş Tarihi : 23-06-2020 15:41   Güncelleme : 23-06-2020 15:41

Kurban Paylaşmaktır

Kurban vesilesi ile her yıl binlerce aileye Kurban yardımında bulunan İnsan Vakfı, hayırsever vatandaşlarımızın kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için Kurban organizasyonu düzenliyor.

Kurban Paylaşmaktır

İnsan Vakfı 2020 vekalet yoluyla kurban kesim bedelini açıkladı. Buna Göre yurt içinde 1350 lira, yurt dışında 850 lira olarak belirledi.

 

Kurbanlarınız nasıl kesiliyor?

Kurban vasfı taşıyan hayvanlar ekibimiz tarafından özenle seçilir. Bağışınızla birlikte vekâletiniz alınıp, kaydınız oluşturulur. Kurban kesildiğinde sizlere SMS ile bilgilendirme yapılır. Kurbanlarınız Türkiye, Asya ve Afrika bölgelerinde şartlarına göre paylara ayrılıp kimsesizlere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır. Kurbanlarınız kesim ve dağıtım videoları işlemler tamamlandıktan sonra sizinle paylaşılır.

 

Yurt içi Kurban Organizasyonu

Kesilen kurbanların etlerini kasap titizliğinde kuşbaşı, pirzola ve haşlamalık olarak hazırlayıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz.

 

Yurt dışı Kurban Organizasyonu

Dünyada 820 milyon insan açlık çekiyor, yeterli beslenme sağlayamıyor. İnsan Vakfı olarak kurban bağışlarınızdan elde edilen etleri açlık sınırında olan ve yıl boyunca yolumuzu bekleyen kardeşlerimize ulaştırıyoruz.

 

İnsan Vakfı bu Kurban Bayramı’nda da Türkiye, Asya ve Afrika’nın mazlum coğrafyalarına umudu ulaştıracak.

2020 yılı kurban organizasyonu ile ilgili açıklama yapan İnsan Vakfı Genel Başkanı Sinan Aktaş şunları söyledi: “İnsan Vakfı bu yıl Yurt içinde ve Yurt Dışında kurban kesim organizasyonu yapıyor. Türkiye, Afrika ve Asya’da daha önceden bir şekilde dokunduğumuz, okul, yetimhane, medrese gibi kalıcı işler yaptığımız ve hala yardım ve kalkındırma faaliyetlerimizi sürdüğümüz ülkelerde kurban organizasyonları düzenleyeceğiz."

 

Kurbanların bir bölümünün Türkiye'de, bir bölümünün de yurt dışında açlık, yoksulluk çeken ülkelerde kesileceğini ifade eden AKTAŞ açıklamasını şöyle sürdürdü: "Vakfımız bu yıl vekalet yoluyla kurban kesim bedellerini yurt dışında 850 TL, yurt içinde 1350 TL olarak belirledi. Bağışlayacağınız kurbanlarla gönül coğrafyamızda kurban sevincini ve neşesini birlikte yaşayacağız. Türkiye, Asya ve Afrika’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hayırseverlerin kurban bağışlarını bekliyoruz.” dedi.

 

Kurban bağışımı nasıl yapabilirim?

Kurban bağışınızı genel merkezimizi bizzat ziyaret ederek, banka hesap numaralarımıza HAVALE/EFT yaparak ya da online bağış sistemimizi kullanarak web sitemiz www.insanvakfi.org.tr üzerinden yapabilirsiniz. Bağışlarınız için (0533) 570 07 93- (0212) 534 41 61 numaralı telefonlarımızla irtibat kurabilirsiniz.

 

Kurban Bağışı İçin Banka Hesabı:

Hesap Adı:

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

Banka Adı:

 

Kuveyt Türk

IBAN NO:

TR36 0020 5000 0936 4683 9000 04

Yurt içi kurban bağışı bedeli: 1.350 TL’dir.

Yurt dışı kurban bağışı bedeli: 850 TL’dir.

Filistin / Gazze kurban bağış bedeli: 2.100 TL’dir.

Suriye kurban bağış bedeli: 1.250 TL’dir.

Recep YAZGANRecep YAZGAN