Güncel
Giriş Tarihi : 27-04-2017 12:10   Güncelleme : 27-04-2017 12:10

Kurtulmuş'tan Kutlu Doğum Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TGRT Haber'de "Neler Oluyor" programında TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar ve İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol'un sorularını cevapladı. Türkiye gazetesinin gündeme taşıdığı "Kutlu Doğum Haftası FETÖ projesi" haberiyle ilgili de konuşan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın konuyla ilgili harekete geçtiğini belirtti.

Kurtulmuş'tan Kutlu Doğum Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TGRT Haber'de "Neler Oluyor" programında TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar ve İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol'un sorularını cevapladı. Kurtulmuş TGRT Haber'de yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

 

 

 

DİYANET KUTLU DOĞUM İÇİN TOPLANIYOR

Ben de bu tartışmaları yakinen izledim, kamuoyunda böyle bir tartışma gündeme geldi. Bu tartışmaların hepsi ilmi olarak değerlendirilecektir. Konuyu Diyanet İşleri Başkanımız önümüzdeki günlerde müftülerle toplanacak ve tartışacaktır. Hicri takvime göre fikslenmesi daha doğrudur belki yapılabilir, Diyanet teşkilatımız güzel programlar yaptı. Binlerce vatandaşımız katıldı, Hazreti Peygamber'i anlamak için ama sonuçta bu Kutlu Doğum haftası konusu ilmi toplantı yapılarak Hicri Takvim'e kutlu doğumu sabitleyecektir. Önümüzdeki yıldan itibaren bu gerçekleşecektir.

Türkiye Gazetesi

adminadmin