Siyaset
Giriş Tarihi : 07-04-2014 12:27   Güncelleme : 07-04-2014 12:27

KURUMLARDA PARALEL PANİK!

Resmi kurumlarda idarecilik kadrosunda görev yapan Cemaat mensupları görevden alınacakları günü bekliyor.

KURUMLARDA PARALEL PANİK!
Samsun’da da yaklaşık 8 resmi dairede üst düzey yöneticilik yapan paralel yapı mensuplarına yönelik Başbakan’ın meydanlarda çok sık bahsetti ‘inlerine gireceğiz’ sözleri yerel seçimlerin hemen ardından bu günlerde operasyon beklentisi oluşturdu.

Resmi dairelerdeki Paralel Yapı örgütlenmelerinin kurum içerisinde kendilerine yakın adamları liyakate bakmaksızın önemli ve kilit noktalara yerleştirdiği ve bu nedenle kurumların vatandaşlara hizmet kalitesinin iyice düştüğü belirtilirken, parelel yapının bu isimler ile bütün ülke çapında istihbari ağ oluşturduğu da iddia ediliyor..

AK PARTİ’DE PARALELLER

Öte yandan Başbakan’ın paralel yapı hakkında ‘haşhaşiler’, ‘örgüt’ gibi nitelemelerine ve AK Parti teşkilat mensuplarından cemaatten uzak durmalarını istemelerine rağmen Samsun’da yeniden seçilen bazı belediye başkanlarının paralel yapı ile bağlantılarının devam ettiği öğrenildi.

Bazı üst düzey AK Parti yöneticilerinin belediye başkanlarının çocuklarını cemaat okullarından almamakta ısrar etmeleri Başbakan’ın konu ile ilgili kaygılarını taşımadıkları ve her iki tarafı da küstürmemek ve ‘ne şiş yansın ne kebap’ gibi politikası izledikleri yorumlarına vesile oluyor..
adminadmin