Genel
Giriş Tarihi : 19-05-2017 08:20   Güncelleme : 19-05-2017 08:20

Kurumsal Araç Kiralama Hizmeti Ve Avantajları

Kurumsal Araç Kiralama Hizmeti Ve Avantajları

Kurumsal Araç Kiralama Hizmeti Ve Avantajları

Araç kiralama seçenekleri; son zamanlarda değişen piyasa koşulları ve tüketici alışkanlıkları nedeniyle bireysel anlamda olduğu kadar şirket ve kurumlar nezdinde de sıklıkla tercih edilen bir araç temin yöntemi haline geldi. Özellikle Ankara araba kiralama alanında hizmet sunan profesyonel kiralama firmaları; sıfır km araç temini ile müşterilerine yeni bir araba almış hissini yaşatıyorlar.

  Araba Kiralamada Öncü Kuruluş: Reis Şirketler Grubu

  Reis Şirketler grubu ülkemizdeki otomotiv sektörünün gelişiminde lokomotif rol üstlenen bir firma. Reis Otomotiv; araba alanında sağladığı bayilik ve yetkili servis hizmetlerinin yanı sıra Ankara kurumsal araç kiralama hizmetleri de sunarak sektörden talep edilebilecek her hizmet için çözümler üretiyor.

  Kısa ve uzun vadeli araç kiralama hizmetleri ile özellikle kurumlar ve şirketler için iş süreçlerini kolaylaştıran ve şirketlerin enerjilerini müşterilerine ve işlerine odaklamalarını sağlayan Reis Otomotiv; senelik araba kiralama hizmetleri kapsamında 799 Türk Lirasından başlayan araba kiralama fiyatları ile dikkat çekiyor.

 Kurumsal Araç Kiralama Hizmetlerinin Getirileri

 Kamu kurumlarından özel sektör şirketlerine kadar artık pek çok firma araç kiralama çözümlerini tercih ediyor. Bu durumun nedenleri arasında en çok dikkat çekeni ise maliyet unsuru. Yaşı ilerleyen araçların ortaya çıkardığı arıza ve diğer masraflar; ne yazık ki kurum ve şirketlerin bütçelerini önemli derecede zarara uğratıyor. Uzun ve kısa vadeli araç kiralama çözümleri ile şirketler araç maliyet bütçelerini kendi gelişimlerine yönlendirebiliyorlar.

 Uzun ve kısa vadeli araç kiralama hizmetlerinin bir diğer avantajı ise ilgili şirket ve kurumun cebinden benzin ve kiralama bedeli haricinde başka bir masrafın çıkmayacak olması. Ayrıca araç prosedürleri ile ilgili ilgilenilecek zaman da şirketin ve kurumun gelişimi için yönlendirilebiliyor.2000'in üzerindeki araç sayısı ve tüm segmentlerdeki araç modelleri ile Reis Oto; araba çözümleri alanındaki en büyük yardımcınız.

adminadmin