Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 15-07-2014 13:20   Güncelleme : 15-07-2014 13:20

KUŞAKLARI BULUŞTURAN İFTAR

İlkadım Belediyesi tarafından gerçekleştirilen komşu iftar sofrası bu kez Kadifekale ve Selahiye mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. İlkadım'da ramazan günlerinin dolu dolu geçtiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım'da ramazan bambaşka" dedi.

KUŞAKLARI BULUŞTURAN İFTAR
İlkadım Belediyesi ramazan ayında düzenlediği komşu iftar ve sohbet programları ile İlkadımlı vatandaşlara unutulmaz günler yaşatıyor. Her gün farklı mahalle sakinlerini bir araya getiren komşu iftarları halkın beğenisini kazanıyor. Geçtiğimiz gün Kadifekale ve Selahiye mahallesindeki komşu iftarında halka hitap eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " İlkadım'da ramazan bambaşka" dedi.

Kadifekale ve Selahiye mahallesindeki vatandaşlarla iftar programında buluşan Başkan Tok mahalle sakinlerinin tek tek istek ve önerilerini dinledi. İlkadım Belediyesi olarak ramazan ayının güzelliklerini yaşatmak için özel programlar yapıldığını belirten Başkan Tok, "İlkadım'da ramazan heyecanını yaşamak ayrı bir güzeldir. İlkadım Belediyesi olarak bu yıl ilkini yaptığımız komşu iftarlarımız ramazan ayının önemini halkımıza gösteriyor. Birlik ve beraberlik duygusu içinde dededen toruna hep birlikte aynı noktada buluşuyor sohbetler ediyoruz. Ayrıca Ramazan ayının güzelliklerini İlkadımlı halkımıza yaşatmak için birbirinden özel hocaların katıldığı sohbet programları yapıyoruz. Kur-an ziyafetleri ve İlahi gecelerimiz ile vatandaşlarımıza bu kutsal ayın zevkini yaşatıyoruz. İlkadım'da ramazan bambaşkadır. On bir ayın sultanı olan ramazan ayını sultanlar gibi karşılıyor ve yaşıyoruz." Diye konuştu.

İftar programının ardından Rasathane Camii cemaati ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vatandaşlar ile çay içerek sohbet etti.
 
 
 
adminadmin