Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-07-2017 12:47   Güncelleme : 28-07-2017 12:47

Kuşça mahallesinden Terme Belediyesi’ne Teşekkür

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u mahallelerinde ağırlayan Kuşça Mahallesi muhtarı Nevzat Karaca ve mahalle halkı mahallelerinde yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Kul’a teşekkür etti.

Kuşça mahallesinden Terme Belediyesi’ne Teşekkür

Terme Belediyesi, ilçe genelindeki yol hamlesine aralıksız olarak devam ediyor. Her gün Terme’nin farklı noktalarında çalışmalar yapan Terme Belediyesi ekiplerinin Kuşça Mahallesi’nde gerçekleştirdiği bir kilometrelik beton yol çalışması ve diğer hizmetleri yöre halkında büyük memnuniyet oluşturdu.

DUALARLA KURBAN KESTİLER

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u mahallelerinde ağırlayan muhtar Nevzat Karaca ve mahalle halkı mahallelerinde yapılan beton yol çalışması ve diğer hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Muhtar Karaca mahallesinde yapılan hizmetlerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek dualar eşliğinde kurban kestirdi.

 BAŞKAN KUL’DAN ALLAH RAZI OLSUN

Uzun yıllardır yapılamayan ve mahalle halkının büyük sıkıntı çektiği yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yolu yapan Terme Belediyesi’ne teşekkür eden mahalle halkı “Başkanımız Şenol Kul’dan Allah razı olsun. Bizi büyük bir dertten kurtardı” diye konuştular.

HAYALLERİMİZ GERÇEKLEŞİYOR

Mahallelerinde Terme Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Karaca “Artık gururla dolaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Şenol Kul sayesinde hayallerimiz gerçekleşiyor. Başkanımız Şenol Kul başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MEMNUNİYET YORGUNLUĞUMUZU ALIYOR

Mahalle halkıyla sohbet eden Başkan Kul, “Halkımızın iyi niyetleri güzel Terme’mizi tercih edilen bir noktaya taşımak için yapacağımız çalışmalarda bize güç veriyor. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek, vatandaşlarımızı istenilen refah seviyesine çıkartacağız. Halkımızın verilen hizmetten memnuniyeti tüm yorgunluğumuzu alıyor. Halkımızın hizmetkarı olarak var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Kul’a mahalle ziyaretinde Belediye meclis üyesi Sabri Arslan ve Ak Parti Terme yönetim kurulu üyesi Yaşar Kumcu’da eşlik etti. Mahalle halkı tarafından ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

adminadmin