Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 20-10-2016 16:39   Güncelleme : 20-10-2016 16:39

Kutsal Karışım: Taksim, Ayasofya, Anıtkabir Ve Ahlak

Tarih bizce kan, gözyaşı, alın teri, konularını çözemediği için kendini savaşlar ve ölümlerle tekrar ettirmiştir.

Kutsal Karışım: Taksim, Ayasofya, Anıtkabir Ve Ahlak

 Bu kavramların hepsi önemlidir. Ama belki de en değerlisi alın teridir. Eğer ter karşılığı(8 verilmezse (kısa çöp uzun çöpten hakkını almazsa ) alından mideye akan insanoğlunun en kıymetli ve isyankâr sıvısı olur. İçimizdeki İrlandalılar Ulusal ve Kutsal bağımsızlığımıza el atmak için ilk önce ekonomimize müdahale ederler. İktisadi yapımıza karışmaları içimizde bir kaymak tabaka oluşturmalarıyla başlar. İlkönce uzu çöpleri yaratırlar.(Ki bunlar işbirlikçi burjuvalardır.) Daha sonra bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler yalanıyla kısa çöpleri yaratırlar. Ve nedendir bilinmez O piyasa denilen kendiliğinden oluşmuş sihirli nehir hep uzun çöplerini kartellerini tröstlerin, holdinglerin kasalarına su taşır. Bu aldatmacanın adına serbest piyasa demokrasisidir. Serbest olan sadece adaletsizlik ve ahlaksızlıktır. Bizi İdeolojik, etnik, dini, siyasal parçalara ayırmalarının biricik sebebi bu serbest canavar (demir ökçe ) ekonomik yapısına bir bütün olarak karşı çıkmamızı engellemek içindir. Bu ülke Ülkücüsünden, Devrimcisine, Devrimcisinden İslamcısına, Ulusalcısına, Ulusalcısından Kürtçüsüne kadar tabanlarını ele aldığımız da bu ideolojik grupların taraflarının büyük bölümü açlık sınırının altında yaşamlarını sürdürmektedirler. Açlığın, yoksulluğun, çilenin ideolojisi gruplaşması olur mu? Para, piyasa çıkar söz konusu olduğu zaman en düşman devletler bile uzlaşabiliyorken biz aç kitleler neden uzlaşamıyoruz.

15 Temmuz ruhu ideolojik dini etnik önyargılara indirilen bir darbe olmadı mı? 7 Ağustos Yenikapı ruhu da toplumca uzlaşmamızın en büyük örneklerinden biri olmadı mı? İllaki ümmetçe, ulusça uyanışımız için yeni felaketlerin olmasını mı bekleyeceğiz? 70 küsur milyonluk ülkede öyle bir kenetlenme uzlaşı , diyalog kültürü yaratalım ki bundan sonra kolay kolay felaketlerle karşılaşmayalım. Bunun çaresi de başlıktaki kutsal karışımdır. Taksim, AnıtkabirAyasofya, kalem (yani ahlak, ortak akıl, sağduyu)Bu kavramları tek tek inceleyelim.

Taksim – Alın teri! Yani Adalet İnsanoğlu’nun en değerli sıvısı.

Ayasofya- Gözyaşı! Yani kalp, gönül. Gözlerimizden seccademize vicdanımızdan akan en değerli sıvı.

Anıtkabir- Kan, vatan, aidiyet! Yani damarlarımızda dolaşıp bayrağımızın namusunu koruyan sıvı.

Taksim meydanı ekonomik bağımsızlığımızın sembolüdür. Başlardan bütün ideolojik grupların tabanlarının ekonomik olarak sıkıntı içinde olduğundan bahsetmiştik. İşte o yüzden diyoruz ki Taksim meydanını ne zaman Ülkücüsünden devrimcisine, İslamcısına, ulusalcısına Kürtçüsüne, Kucak açacak işte o zaman gerçekten ekonomik bilince kavuşmuş olacağız. (Seccademizi alıp sadece camilere değil gerektiğinde Taksim’e de Anıtkabir’e de gidip ekonomik ve ulusal bağımsızlığımız için dua edelim.)Eğer Taksim Meydanı’nda uzlaşırsak sıra Anıtkabir’de uzlaşmaya gelir. Alın terlerimizin rengi nasıl aynıysa kanlarımızın rengi de aynıdır. Alın terimizle (Ulusça-Ümmetçe)Taksimi bir bütün olarak sahiplenelim ki kanımız ile (Ulusça- Ümmetçe) Anıtkabir’i de bir bütün olarak sahiplenmiş olalım. Ayasofya’dan bir bütün olarak uzlaşmamızın yolu zaten ilk önce taksim ve anıtkabir konusundan uzlaşmamızdan geçer. Bu önyargısız düşünmenin ispatını yapacak deliller Kuran-ı Kerim Veda Hutbesinde vardır. Yazının sonunda bunları sıralayacağım. Asıl önemlisi kutsal karışımda bütün izm’lerin kendilerine ait birşeyler bulacağıdır.

Dediğimiz gibi ekonomik ulusal ve ruhsal bağımsızlığımız tehlikedir.

Çünkü ekonomimiz tröstlerin kartellerin dini yapımız cemaatlerin tarikatların Ulusal bağımsızlığımız ABD AB’nin ve Siyonistlerin tehdidi altındadır. Dediğimiz gibi gün birleşmenin günüdür. Formülü ise 3 sembol üzerinde uzlaşmaktır. Taksim, Anıtkabir, Kâbe Kutsal karışımın delillerine gelince…

-Irkçılığa karşı ayettir. Ve ulusal önyargıları yıkar. Renkleriniz ve dilleriniz ayetlerimizdir.

-Arabın aceme üstünlüğü sadece takvadandır.

-Yanınızda çalışan işçinin ücretini teri kurumadan veriniz.

-Kuran’dan birçok ayette ve peygamberimizin birçok hadisinde Ulusal ve ruhsal bağdan bahsedilmiştir.

adminadmin