Teknoloji
Giriş Tarihi : 02-01-2020 18:34   Güncelleme : 06-07-2020 11:32

KYK İnternet Sorunlarının Çözümü

KYK interneti çeşitli sebeplerle kullanıcılarına sorunlar yaşatmaktadır. Bu haberimizde KYK internet giriş ve çıkış yapma gibi sık karşılaşılan sorunlarının çözüm yollarını paylaşacağız.

KYK İnternet Sorunlarının Çözümü

KYK internet sorunları genellikle kullanıcıların cihazlarından kaynaklanır. KYK kablosuz ağını kullanırken kullanıcıların dikkat etmesi gerek hususlar vardır. Kullanıcılar eğer bu hususları ihmal ederse KYK wifi sorunlarıyla karşılaşırlar.

KYK İnternet Sorunları

KYK internetinde sıkça karşılaşılan sorunları başlıklar halinde sıraladık, ilgili başlığa giderek sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

KYK Wifi Giriş Yapma Sorunu

En sık karşılaşılan sorunlardan birisi KYK wifi giriş yapma sorunudur. Kablosuz KYK ağına bağlandığınızda karşınıza kullanıcı adı ve şifre gireceğiniz doğrulama sayfası gelir. Buradan bilgilerinizi girerek KYK internetini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Eğer bu sayfa tarayıcıda açılmazsa giriş yapmak için wifi.kyk.gov.tr adresini kendiniz yazarak açabilirsiniz. Unutmayınız bu sayfaya yalnızca KYK wifi ağına sağlıklı bir şekilde bağlandığınızda ulaşabilirsiniz.

KYK Wifi Çıkış Yapma Sorunu

Özellikle akşam yoğun saatlerde KYK wifi çıkış yapma sorunu yaşıyor olabilirsiniz. KYK wifi çıkış yapma sorunu tüm kullanıcıların karşılaştıkları bir sorundur. Bu sorunun temel sebebi altyapı olsa da dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Böylece daha az çıkış yapma sorunu yaşarsınız.

Öncelikle, KYK internetini kullandığınız süre boyunca mobil veriyi açmamanız gerekir. Wifi KYK çıkış yapmadan mobil veriyi açmak kablosuz ağı tekrar kullanmanıza engel olacaktır. Çıkış yapmak istediğinizde de bu mümkün olmayacaktır.

Ayrıca giriş yaptıktan sonra doğrulama sayfasını kapatmamanız gerekir. Bu sayfayı çıkış yapmak için de kullanacaksınız. Kapattığınızda yeniden açılması yoğun saatlerde zor olduğundan KYK wifi çıkış yapma sorunu yaşarsınız.

Diğer KYK İnternet Sorunları

Sorunsuz bir şekilde KYK wifi ağını kullanmak için DNS değişikliği yapmamanız gerekir. Ayrıca VPN kullanmak, indirme programları ile dosya indirmek KYK internet sorunları yaşamanıza sebep olur. Ayrıca bu tür kullanımlar hesabınızın pasifleştirilmesine sebep olabilir. Buradaki çözüm yolları ve tavsiyelere dikkat ederek daha az KYK wifi sorunu yaşarsınız.

adminadmin