Güncel
Giriş Tarihi : 16-06-2017 09:12   Güncelleme : 16-06-2017 09:12

KYK yemek bursu hakkında Merak Edilenler!

KYK Yemek Bursundan Kimler Faydalanabilir?

 KYK yemek bursu hakkında Merak Edilenler!

Bakan Kılıç KYK burs başvuruları hakkında merak edilenleri sosyal medya üzerinden açıkladı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında KYK ve yemek bursu almak isteyen öğrenciler Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden başvuruda bulunabilirler.

KYK Yemek Bursundan Kimler Faydalanabilir?

KYK yurtlarında bulunan lokanta-kantin-kafe hizmet alanları hakkında öğrencilerin kafalarında soru işaretleri bulunmakta. Bu soruların başında ise KYK yemek bursundan kimler faydalanabilir sorusu olurken devlet üniversitelerinden birini kazanan herhangi bir öğrenci dönem başında başvurduğu KYK yurt ve yemek başvurularının çıkmasıyla bu hizmetten öğrenciler yararlanabilir.

KYK Yemek Yardımı Ne Kadar?

2017 yılı itibariyle devlet sabah ve akşam yemeği olmak üzere öğrenciye para yardımında bulunuyor. Bu sene itibariyle bu ücretlendirme ise sabah kahvaltısı yardımı 3 TL iken akşam yemeği yardımı ise 6.50 TL olarak ön plana çıkıyor.

Ayrıca öğrenciler kendilerine verilen ücretin yanı sıra kendi ceplerinden biraz daha üstüne koyarak yemek çeşidini arttırma hakkında sahiptir.

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI

 KYK Burs başvuruları nihayet açıklandı. Öğrencilerin uzun süredir beklediği haber nihayet açıklandı. KYK burs başvurularını Akif Çağatay Kılıç sosyal medya hesabından duyurdu. Uzun süredir beklenen burs başvurularının sonuçlanmasını bekleyen yüzbinlerce öğrenci sonuçları

https://sonuc.kyk.gov.tr'den öğrenebilecek.

adminadmin