Güncel
Giriş Tarihi : 01-02-2020 10:16   Güncelleme : 01-02-2020 10:16

Ladik Belediyesi Sokak Hayvanlarına Sahip Çıktı!

Ladik Belediyesi, ilçe genelindeki tüm can dostlara sıcak yuva olarak özellikle soğuk kış aylarında imkanlar dahilindeki her türlü desteği veriyor. Sokak hayvanlarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında da mezbaha bölgesinde bulunan alana yuva yapıldı.

Ladik Belediyesi Sokak Hayvanlarına Sahip Çıktı!

Atık malzemelerden yapılan yuvalarda sokak hayvanlarının yaşam kalitelerini artırmaya yönelik faaliyetlerini sürdüren Belediye ekipleri, burada onlara sahip çıkıyor.

Belediye personeliyle yuvadaki hayvanlara mama ve su vermeye giden Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, sokak hayvanlarının korunması ve gerekli işlemlerinin yapılması noktasında herkesin duyarlı olması gerektiğini belirterek, can dostların Ladik’te emin ellerde olduğunu söyledi. Özel, "Sokak hayvanlarına, soğuk kış günlerinde, yağan yağmurda ve karda kafalarını sokabilecekleri tamamı atık malzemelerden oluşan yuvalar yaptık. Sıfır Atık’ta pilot ilçe olan şehrimizde hem atıkları değerlendiriyor hem de bu yuvalar sayesinde küçük dostlarımızı kış aylarında soğuktan korumuş oluyoruz. Atıklarını bizimle değerlendiren hayvansever vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Belediye olarak can dostlarımıza sahip çıkıyoruz ve duyarlı vatandaşlarımızın destekleri de bizlere ayrıca güç veriyor. Ekiplerimiz aracılığıyla sokak hayvanlarımızın tüm gereksinimlerini karşılamaya çalışıyoruz. Bu soğuk günlerde usanmadan özverili olarak çalışan arkadaşlarımızın ellerine sağlık, hassasiyetlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. " dedi.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN