Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-09-2019 11:20   Güncelleme : 05-09-2019 11:20

Lego’lar Yeniden Samsun Piazza’da

SAMSUN/ Modern çağın en eski oyuncaklarından LEGO rengarenk parçalarıyla Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne geliyor.

Lego’lar Yeniden Samsun Piazza’da

60 yıldan fazladır üretilen ve birbirinden farklı temalarla sürekli kendini yenileyen, her devrin sevilen oyuncağı LEGO, Samsun Piazza’da düzenlenecek festivalle bir kez daha Samsunlu miniklerle buluşacak.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geniş marka yelpazesinin yanı sıra çeşitli etkinliklerle de ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Yaz tatili boyunca çeşitli etkinliklerle her yaştan ziyaretçisine bambaşka bir alışveriş merkezi anlayışı sunan Piazza, yeni eğitim ve öğretim yılına sayılı günler kala Samsunlu miniklere bir sürpriz daha hazırladı. 

Piazza, yaz tatilinin tadını AVM’de çıkaran minikler için yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmelerini sağlayacak LEGO Festivali’ne ev sahipliği yapacak. 

6-15 Eylül tarihlerinde her gün 12.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ve katılımın ücretsiz olduğu LEGO Festivali ile çocuklar, legoların büyülü dünyasının kapılarını aralayacak.

Festivale dev LEGO heykelleri ve legolardan yapılan birbirinden ilginç oyuncaklar eşlik edecek. LEGO  Ninjago  ve Friends temalı oyuncakların yer alacağı festivalde Samsunlu çocuklar dolu dolu bir eğlenceyle, unutamayacakları anlar yaşayacak.

adminadmin