Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-06-2018 11:06   Güncelleme : 11-06-2018 11:06

Lider Ülke Türkiye Hedefi İçin MHP

Lider Ülke Türkiye Hedefi İçin MHP

MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, ekonomiye katma değer katan esnafın sıkıntılarını çözeceklerini ifade ederek, “Cumhur İttifakı'nın, ülkemizi 2023 yılında ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine ulaştıracağına inanıyoruz.” dedi

ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ HAZIR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Canik ilçesinde seçim çalışmalarını Eski Sanayi Sitesi’nde devam ediyor. Esnaflarımızın sorunlarını çözecek partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu ifade eden Erdem Okan, “Samsunluluk ruhuna sahip isimlerle şehre hizmet için yola çıktık. Ekonomimize katma değer katan esnaflarımızın sıkıntılarını biliyoruz. Çözüm önerilerimiz hazır. Geçmiş hizmetlere borçlanma hakkı, vergi ve prim yükünün hafifletilmesi ve emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerini çözüme kavuşturmak için hemşehrilerimizden partimizi meclise güçlü şekilde gönderme teveccühünde bulunmaları için çalışıyoruz” dedi.

LİDER ÜLKE HEDEFİ İÇİN

MHP Canik İlçe Teşkilatı’nın iftar programına katılan Erdem Okan, Türkiye'nin tarihin en önemli seçimine gittiğini ifade ederek, “Cumhur İttifakı'nın, ülkemizi 2023 yılında ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine ulaştıracağına inanıyoruz. Halkımıza, ülkemizdeki yatırımların artmasını ve ekonomik refaha ulaştıracak vaatlerimizi anlatıyor ve destek istiyoruz. Vatandaşlarımızın sahada bize gösterdiği teveccühten dolayı mutluyuz. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz, 24 Haziran'da Milliyetçi Hareket Partisi, mecliste sayısal olarak güçlü bir şekilde göndereceklerdir.” şeklinde konuştu.

ÖDÜL TAKDİM ETTİ

İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla teravih namazı öncesi sohbet eden MHP Milletvekili Adayı Erdem Okan, Yavuz Selim Mahallesi'nde Karadeniz Bölgesi Roman Hakları Koruma Federasyonu’nun (KARFED) düzenlediği Şehit Piyade Er Umut Bulut Voleybol Turnuvası'nın finalini izledi. Okan, MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve MHP İl Başkanı Taner Tekin ile birlikte dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini takdim etti.

adminadmin