Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 05-12-2012 11:53   Güncelleme : 05-12-2012 11:53

Liderliğe oturduk!

Akasyamhaber

Liderliğe oturduk!
Akasyamhaber.com bu gün itibariyle en yakın rakibini sollayarak Samsun’un en çok okunan internet haber sitesi oldu.

Alexa verilerine göre dün arasında çok az bir fark olan diğer internet haber sitesini  sollayarak Samsun’un en çok okunan haber sitesi konumuna yükseldi.

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

Özel haberleri ve köşe yazarlarıyla Samsun’un gündemine damgasını vuran Akasyamhaber.com, Samsun’da rakipsiz olduğunu gösterdi ve okuyucularının teveccühüyle Samsunsun’da bir numaraya yükseldi.

OKURLARIMIZLA BİR NUMARAYIZ

Akasyamhaber.com, gündemi takip eden değil, takip ettiren haber ve köşe yazarlarıyla, Samsun’da ajans haberciliğinin değil özel haberlerin ilgi gördüğünü ispatladı ve özel ve öncü olan haberciliğinin kaçınılmaz sonucu olarak kendisine teveccüh gösteren okurlarıyla, zaten tartışılmaz olan liderliğini sayısal olarak da ispatlamış oldu..

EMEK, AZİM VE ZAFER

Faklı Haberciliği ve çok özel köşe yazarlarıyla Samsun basınında özel bir yere sahip olan Akasyamhaber, kendisinden çok daha önce kurulan, ‘ekonomik girdileri’ daha sağlam olan, yüksek maliyetli reklam harcamalarıyla ayakta durmaya çalışan haber sitelerine de böylece bu işin nasıl yapılması gerektiğini de ispatlamış oldu.. 

Akasyamhaber.com, kendisine güvenen ve ilgilerini eksik etmeyen bütün okuyucularına teşekkür eder..
 
adminadmin