Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-03-2019 14:16   Güncelleme : 30-03-2019 14:16

Liv Anne Baba Atölyesi Devam Ediyor

Liv Hospital Samsun’un hizmet vermeye başladığı Liv Anne&Baba Atölyesi’nin üçüncü turu bugün gerçekleşti.

Liv Anne Baba Atölyesi Devam Ediyor

Geçen yıl Mayıs ayında anne ve baba adaylarına kapılarını açan Liv Hospital Samsun, “Bilinçli anne baba, sağlıklı bebek” mottosuyla çıktığı yola devam ediyor. Liv uzman kadrosu, eğitim hemşireleri ve yönetimi anne ve baba adaylarına; bebek sağlığı, gebelik döneminde psikolojik duygu durumlar, normal doğum, sezaryen doğum, doğum çantasında olması gerekenler, Liv’de doğum, emzirme ve anne sütü, gebelikte fizyolojik değişiklikler, gebelik testleri, normal doğumu kolaylaştıran egzersizler, Liv’de doğum, lohusa psikolojisi, gebelik sürecinde anne ve baba adayı neler yapmalı konularında eğitim veriyor.

30 Mart Cumartesi günü Liv Anne Baba Atölyesi’nin 3. turunda Kadın Sağlığı Kliniği’nden Op.Dr. Seher Sarı, Anestezi ve Reanimasyon Kliniği’nden Uzm. Dr. Özen Demirbilek, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği’nden Uzm. Dr. Eren Yıldırım, Psikiyatri Kliniği’nden Uzm. Dr. Arda Kazım Demirkan, Çocuk Sağlığı Kliniği’nden Dr. Öğr. Üyesi Emel Şen ve Otelcilik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Esengül Tütüncüoğlu anne baba adaylarını bilgilendirdi. Atölyede anne ve baba adaylarına isimleri yazan kişiye özel hediyeler ve ikramlıklar takdim edildi.

İki haftalık süre zarfında gerçekleştirilecek olan atölyenin bir sonraki eğitimi 6 Nisan Cumartesi günü saat 12:00’da yapılacak. Kayıtlar kontenjan sınırlı olup 0 554 871 05 08 numaralı hattan ya da Liv Hospital Samsun’un Facebook ve Instagram hesaplarından alınmaktadır.

adminadmin