Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-06-2018 15:05   Güncelleme : 19-06-2018 15:05

Macaristanda İlkadım Rüzgarı Esti

15-17 Haziran tarihleri arasında Macaristan’ın Gyor kentinde Avrupa 15 yaş altı Güreş Şampiyonası düzenlendi.

 Macaristanda İlkadım Rüzgarı Esti

Macaristan’da düzenlenen Avrupa 15 yaş altı güreş şampiyonasında, İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları grekoromen sitilde Galip Top, 62 kg Avrupa 2. si, Alperen Berber 52 kg Avrupa 3.sü, Ömer Tatar Avrupa 5.si oldu.

18 Haziran Pazartesi Samsun Havaalanında başarılı milli sporcular için karşılama programı düzenlendi. Karşılama programında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş İlkadım Belediyesi Spor Koordinatörü ve Spor Kulübü Başkanı Üzeyir Kodan ve Güreş Samsun İl temsilcisi Harun Erkan güreş antrenörleri ve sporcu velileri yer aldı.

BAŞKAN TOK, “KULUBÜMÜZLE GURUR DUYUYORUM”

İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzle ve sporcularıyla gurur duyduğunu ifade eden Başkan Tok, “Spora yaptığımız yatırımlar ve verdiğimiz destekler genç sporcularımızca hiçbir zaman karşılıksız kalmadı. Böyle tarifi zor başarılar bizim için gurur verici bir tablodur. Başta sporcularımıza, antrenörümüze ve kulübümüze, Ülkemizin adını, şehrimizin adını ve ilçemizin adını başarıyla temsil ettikleri için ve başarılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Her daim genç kardeşlerimizin yanındayız.” diye konuştu.

 

adminadmin