Spor
Giriş Tarihi : 05-10-2014 19:30   Güncelleme : 05-10-2014 19:30

Maçın ardından

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup oldukları maça ilişkin, "Zor gol bulurken kolay gol yemek bizi üzüyor

Maçın ardından

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup oldukları maça ilişkin, "Zor gol bulurken kolay gol yemek bizi üzüyor. Futbolun şanssız tarafına denk geliyoruz" dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bayram günü taraftarını güzel bir maç izlettirmek istediklerini söyledi.

Müsabakaya iyi başladıklarını anlatan Sağlam, şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği maçının benzerini yaşadık. Rakibin kaleyi bulan ilk topu, gol oldu. Skora değiştirmek için çabamız vardı. Riski aldık ve skoru dengeledik. İkiye bir pozisyonda golü yedik. Genç bir takımız; özellikle defans hattında. Geride bu türlü hataları yapıyoruz. Zor gol bulurken kolay gol yemek bizi üzüyor. Futbolun şanssız tarafına denk geliyoruz. Bugün üzüldüm. Stada gelen taraftarımız, oyunun son bölümünde maçı bizden daha çok istedi. Onların isteğine cevap veremedik. Bu takımdan umutsuz değilim. Daha fazla çalışacağız. Daha üretken olup, kolay gol bulmanın çalışmalarını yapacağız. Bundan sonraki maçlarda hataları azaltmak istiyoruz. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu takım çok daha iyi olacak. Çaykur Rizespor'u tebrik ediyorum."

- Çaykur Rizespor cephesi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise bu maçta oyuncularının övgüyü hak ettiğini vurguladı.

Geçen hafta Bursaspor'a yenilmelerinin, kendilerini psikolojik olarak sıkıntılı bir sürece ittiğini dile getiren Özdilek, şunları kaydetti:

"Zor bir deplasmandan ihtiyacımız olan bir galibiyetle dönüyoruz. Bayram olması vesilesiyle camiaya iyi bir bayram hediyesi oldu. Maçın başında rakibimizin 2-3 net pozisyonu vardı. Serkan, harika bir maç çıkardı. 30. dakikadan sonra oyuna dahil olduk. Oyunu 1-0'dan sonra 2-0'a taşıyamadık. Geri çekilmenin getirdiği psikolojik baskı, golü yememize sebep oldu. Daha sonra Eren'in ortasına Kwekue iyi bir dokunuş yaptı ve ikinci golü bulduk. Bugün isteğimiz aldık. Eskişehir'de, Eskişehirspor'a karşı oynamak kolay değil."

adminadmin