Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 07-04-2020 16:16   Güncelleme : 08-04-2020 13:00

Mahşer Günü Yakanıza Yapışırım Bilesiniz!

Mahşer Günü Yakanıza Yapışırım Bilesiniz!

Malumunuz uzun zaman televizyonu izlemenin birçok açıdan insan sağlığına sıkıntı verdiği biliniyor. Hele ki bu diziler, bu programlar, dedikodu ve günah dolu ise televizyon izlemek tamamen sıkıntılı bir duruma sebep oluyor, çünkü beden sağlığının yanı sıra ahlak kirleniyor, kişinin ruhu yara alıyor. Benim senin gibi insanlar çok az izlediği halde duyduklarımızdan rahatsız oluyorsak gerisini düşünün artık.

Şimdiye kadar inanç ve kültürümüze, iman ve edebimize saldıran bir çok dizi ve program yayınlandı. Bu kadar kontrolsüz ve düzeysiz bir Radyo Televizyon Üst Kurulu(RTÜK)’ü huzurunuzda kınıyorum. Bu kurulda Anadolu insanının ruhunu taşıyan üyeler yok mu? Var iseler niye “yayınlanması uygun değil” diye şerh koymuyorlar. Ya da güçleri yetmiyorsa bir basın açıklaması yapıp ayrılmıyorlar?

Nasıl oluyor da kişiyi Allahsız bir hayata alıştıran, ahlak ve edebi yok sayan yerli ya da yabancı dizilerin oynatılmasına müsaade edilir diye şaşmamak elde değil.

Fakat bu defa başka bir facia oldu “gel dese aşk” dizisindeki hayasızlıklara itiraz edince dizinin yetkilileri basın açıklaması yaptılar ve ilginçtir onların arasında muhafazakar vatandaşlarımız tarafından örnek bir şahsiyet olarak bilinen bir isim vardı; Senai Demirci, ki ben de onun hayranlarından biriydim. Allah rızası için seviyorduk.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN