Gündem
Giriş Tarihi : 26-10-2013 10:11   Güncelleme : 26-10-2013 10:11

MAKBUZU GÖRELİM!

AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve eski Kurupelit Belediye Başkanı Turan Çakır, Samsun Büyükşehir Belediye otobüslerinin içini ve dışını afişleriyle donattı.

MAKBUZU GÖRELİM!
Çakır’ın bu ilanlarının asma bedeli olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne herhangi bir bedel ödeyip ödemediği merak ediliyor..
 
Geçtiğimiz bayramlarda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın adıyla ya da Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak çıkan bayram tebrik afişleri bu bayram Turan Çakır’ın Atakum Belediye Aday Adaylığı munasebetiyle ‘Turan Çakır – Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili’  ismiyle hazırlanarak belediye otobüslerinin önlerine ve içlerine yapıştırıldı..

Kurban Bayramında diğer aday adayları kurban tebriklerinde yerel basını ve internet medyasını kullanırken Turan Çakır’ın da böyle bir yola başvurmak yerine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili avantajını kullanarak Büyükşehir Belediyesinin imkanlarından  kendini tanıtmak maksadıyla faydalanması  tepkiyle karşılanıyor..

HUKUKEN UYGUN PEKİ KAMU VİCDANI?

Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Turan Çakır’ın Kurban Bayramı tebriklerinin şehrin bütün hatlarındaki belediye otobüslerine yer almasını vatandaşlar kabul edilemez bulurken Turan Çakır’a da önemli olanın kamu vicdanındaki tepkiler hatırlatması yapılıyor.

Turan Çakır’ın ilan astırma bedeli olarak ödediği paranın makbuzu ya da faturasını kamuoyuna ibraz etmesi bekleniyor!
adminadmin