Güncel
Giriş Tarihi : 29-09-2015 12:50   Güncelleme : 29-09-2015 12:50

Malatya Emniyetinden Kaçakçılara Darbe

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılara yönelik yapılan operasyonlarda, kaçak sigara, sigara sarımında kullanılan boş tüp ve tarihi eserler ele geçirildi

Malatya Emniyetinden Kaçakçılara Darbe
Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kaçakçılara yönelik yapılan operasyonlarda, kaçak sigara, sigara sarımında kullanılan boş tüp ve tarihi eserler ele geçirildi.
Malatya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ekiplerin yaptığı operasyonlarda 3 kişi gözaltına alınırken, 10 bin paket gümrük kaçağı sigara, 15 bin 500 kutu gümrük kaçağı makaron , 55 adet çeşitli ebat ve boyutlarda sikke, 1 adet metal yüzük, 3 adet topraktan yapılmış obje, 9 adet çeşitli ebat şekil ve boyutlarda metal obje olmak üzere tarihi eser niteliğinde toplam 68 adet obje ele geçirildi. Yakalanan kaçak sigara ve makaronlar ile ilgili ismi açıklanmayan 2 şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan ve ismi açıklanmayan 1 şahıs hakkında ise Tarihi Eser Kaçakçılığı suçundan yasal işlem yapıldı.
Açıklamada, il genelinde kaçakçılıkla mücadelenin kapsamlı olarak sürdürülebilmesi amacıyla vatandaşların desteği istendi. Ayrıca açıklamada 155 Polis İmdat hattı ile emniyet telefonlarına yapılacak ihbarların önemle değerlendirileceği belirtildi.
adminadmin