Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-04-2018 11:49   Güncelleme : 23-04-2018 11:49

Mali Müşavir Mehmet Teyyare; Vira Bismillah Kaldığımız Yerden Yeniden Yola Koyulduk

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mali Müşavir Mehmet Teyyare, AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Mali Müşavir Mehmet Teyyare; Vira Bismillah Kaldığımız Yerden Yeniden Yola Koyulduk

Tayyare aday adaylığını açıkladığı mesajında şunları yazdı;

Ak Dava'ya Hizmet Yolunda 10 Aylık Teşkilat Çalışmalarımızın Sıcaklığı Üzerimizde İken, 24 Haziran 2018 Pazar Günü Yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde, AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI olarak Çalışmalara Başlamış Bulunuyoruz.

SAMSUN’UN GERÇEK SAHİPLERİ İŞ BAŞINA

Resmî Adaylık Başvurumuzu İnşallah Yüksek Seçim Kurulunun Açıklayacağı Takvime göre Yaparak, Sahada Bıraktığımız Yerden Yeniden Çalışmalara Başlayacağız İnşallah.

Samsun'un Gerçek Sahiplerinin, Kolaycılık ve Avantacılık Hastalığına Bulaşmamış, Mazlumu. Garibi ve Yetimi Kendisi gibi Gören, Ak Dava'ya Hizmet Aşkı ile Yanıp Tutuşan tüm Dava Arkadaşlarımızın Desteğine Talibiz. Tüm Dava Erlerinin Bize Sahip Çıkmalarını Bekliyoruz

Kimsesizlerin Kimsesi, Mazlumların ve Yetimlerin Sözcüsü Olmak, Samsun'umuzu Gerçekten İktidar Nimetleri ile Buluşturmak, Başta Yerli Otomobil Fabrikası, Yerli İlaç Üretimi. Kaliteli Mobilya ve Tekstil Sektörlerine Merkezi Hükümetin Desteğini Kazandırabilmek İçin, Kimsesizlerin Kimsesi Olmak İçin AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY ADAYI olmaya karar vermiş bulunuyorum. Mevlam Hayırlı Etsin.

Amin.

adminadmin