Genel
Giriş Tarihi : 12-02-2020 14:15   Güncelleme : 12-02-2020 14:15

Mavi Değerli Taş! Safir!

Anında tanınabilir safir, saflığı, sadakati ve güveni simgeleyen etkileyici bir mavi taştır. Safir, çekici mavi rengi, belirgin netliği ve sertliği sayesinde en popüler taşlardan biridir.

Mavi Değerli Taş! Safir!

Yüzükler, kolyeler, küpeler ve bilezikler gibi safir takılar klasik bir çekiciliğe sahiptir, ancak aynı derecede modern görünebilir. Safir taşının en güzel yansıması Blue Diamond koleksiyonlarındadır. En güzel safir kolye, yüzük ve safir küpe modelleri için hemen bir Blue Diamond mağazasına ya da internet sitesine uğrayın. Üstelik 2500 TL üzeri alışverişlerde pırlantalı kalp küpe hediye.

Safir yüzük modelleri günümüzde nişan yüzüklerinde bir aşk ve sadakat taşı olarak popüler bir seçimdir. Safir, Eylül'ün doğum taşıdır ve safir taşlı takıları güzel bir doğum günü hediyesi yapar. Günlük kullanım için mükemmel bir model olan safir yüzükler gündüzden geceye en harika aksesuarınız olacak. Dayanıklı bir taş olan safirin temizlenmesi kolaydır. Safir mücevherlerinizdeki kiri temizlemek için ılık sabunlu su ve yumuşak bir bez kullanın. Safir mücevherlerinizi durulayın ve kurumaya bırakın.

Safir, kalpleri kazanan ve sevdiklerinize ne kadar özel olduklarını gösteren arzu edilen bir hediye. Safir küpeler, safir kolye ve safir yüzükler popüler seçimlerdir! İster gelin hediyesi, söz yüzük olsun ister sevgililer günü hediyesi, safir kalıcı bir izlenim bırakıyor. İster kendiniz ister sevdikleriniz için alışveriş yapın, güzel, mavi safirin çekiciliğine direnmek zor! En son mücevher stillerini keşfetmek için yakınınızdaki bir Blue Diamond mağazasına uğrayın. Dünyanın en kaliteli ve şık mücevher parçaları pırlanta safir yüzük koleksiyonunda yer alıyor.

Standart formların dışına çıkan modeller Blue Diamond tasarımcılarının elinde şekilleniyor. Doğanın en güzel mavileri şimdi parmaklarınızda ışıldasın. Safir taşının birçok tonu vardır ve her tonu kendi içerisinde özel ve zariftir.

Recep YAZGANRecep YAZGAN