Fikir
Giriş Tarihi : 03-03-2020 13:57   Güncelleme : 03-03-2020 13:59

Mazlum Dostudur Türk

Sevgili kardeşlerim, muhterem hanımefendiler, değerli ağabeylerim,

Mazlum Dostudur Türk

En baştan beridir söylüyorum bu sefer yazıyorum. Biz Türk milleti olarak i'layı-kelimetullah davasında mazlumun hep yanında olacağız. Suriyeyi ve suriyelileri sevmesek te Kadınlarına, çocuklarına, yaşlılarına, engellilerine yardım edelim, yedi düvel oradayken bizlerde oralarda kendi topraklarımız için mücadele tabi ki edelim. Bu yazdıklarımda bir beis yok fakat kendi vatanından kaçmış, ne rejimden yana olmuş nede muhaliflerden yana olmuş, kendi vatanına faydası olmayan sapasağlam adam sıfatıyla kıllı kıllı gezen, her köşe başında nargile tüttüren ellerinde  Iphone telefonlarla hava atan benim tabirimle YAVŞAK Suriyeli bu şerefsizlere biz neden yardım edelim. Büyük şehirlerde lay loy lom yaşayan bu vatansızlara biz neden acıyalım.

33 tane şehit haberinin geldiği gün sınır kapıların açılmasıyla sınıra hücum eden şerefsizler gülerek kameralara pozlar veriyor. Mikrofon uzatılan bir şerefsiz 3 yıldır buradaymış ve Ülkemizi şikayet ediyor. Ne bir şükür, ne teşekkür,ne bir vefa zerresi yok. Bak şerefsiz çok gitmek istediğin Avrupalı sana sınırda plastik mermilerle ateş ediyor gaz sıkıyor. Çocuğuna , kadınlarınıza değer vermiyor insan yerine koymuyor bile sizi.

İşte ulus devleti olmayan ülkelerin yetiştirdikleri davası, vatanı, atası olmayan bu insan müsvettelerinin tek derdi, karın tokluğu ve bol bol seks ve çocuk doğurma başkada bir şey yok.

Birde ülkemizde ayrıcılar var ya onlarada iki çift sözüm var,

33 şehidimizin mezhebini, partisini, tuttuğu takımını soran yok

eyy ayrıştıranlar,şakşakçılar ne oldu burada hepsi bitti değil mi? Particilik yok mezhep sormak yok dimi..Vatan bayrak sevgisi olan İnsanları, bunlarla ayrıştıranlara yazıklar olsun.

Biz Türkler politakalar icin ölmeyiz. Zaten ölmek lügatimiz da yok. Mertebe gözümüzde (ALLAH C.C. KABUL EDERSE) ŞEHİTLİKTİR. Velhasıl söz konusu vatan oldu mu gerisi teferruattır. Biz vatanini bayrağını seven mezhebi, partisi ne olursa olsun saygılıyız. Herkes davasını yaşar yaşatır biz hainliğe,kahpeliğe,uşak olanlara bu ülkeyi kendi kazançları uğruna peşkeş çekenlere,menfaatçilere her türlü şeytani yapılanmalara askerimize polisimize haince tuzak kuranların karşısında dimdik ayakta olup ölümü göze alanlarız. Unutmayalım ki, sarhoşu bile ALLAH diyen, 72,5 milletiyle BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİZ. İngiliz,Amerikan,Alman ırkına köle köpek olmuşların karşısındayız. Biz cehaletin art düşüncelerin canlı bombaların emperyalist sömürgenin düşmanıyız. Yoksa kimse kuru kuruya ölmek istemez. Kardeşlerim ağabeylerim empati kurunuz bizleri anlayınız Ülkü hedef demektir Alperen zalime alp mazluma eren ol demektir. Ahmet Yesevi alperenleri dünyaya nam salmıştır, Türk mazlumun yanındadır kendi topraklarının güvenliği için oralarda olmak zorundadır. Bütün emperyalist köpekler sınırımızda başı boş cirit atmıyor, can alıyor toprak istiyor. Önce sömürecek sonra çökecek yerleşecek ilerki yıllarda devlet kurdurup ülkemizin başına bela edeceklerdir. Bu durumu siyasi olarak bir yerlere çekmenin lüzmu yoktur. Ezan ve Bayrak altında top yekün Türk milleti olarak tek vücut olarak başımıza gelen bu durumu savuşturacağız. Karşımızda Rusya,Amerika kim olursa olsun farketmez yeter ki bir olalım, birlik olalım diri olalım. Öncelikle Suriye de görev yapan ve görev bekleyen tüm Mehmetçiklerimize dua edelim. Şunu unutmayalım göğüs göğüse çarpışmalarda bizi yenecek bir ordu yok, hep kahpelik, kalleşlik ve arkadan vurmalarla güç kaybediyoruz, o yüzden müsterih olalım bol bol dualar edelim, Rabbim tuzaklarını boşa çıkarsın inşallah, rabbim şehitlerimize bol bol rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

Bu arada iki devlet adamımıza ne kadar dua etsek azdır, ikisi de geleceğe göre hareket ederek önemli hamleleri yapması birincisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Hatay ilimizi ülkemize kazandırdığı için. Şimdi öneminin ne kadarda büyük olduğunu anlıyoruz. İkincisi Başbakan Prof. Dr. Necmeddin Erbakan dır. Ne demiştir 2003 yılında hatırlayalım, Birgün mesele Suriye olursa, bilin ki hedef Türkiye'dir. Allaha emanet olunuz saygılarımla.

Recep YAZGANRecep YAZGAN