Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-05-2018 12:48   Güncelleme : 15-05-2018 12:48

Mehmet Teyyare; 24 Haziran Seçimleri Niçin Çok Önemlidir!

 Mehmet Teyyare; 24 Haziran Seçimleri Niçin Çok Önemlidir!

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Teyyare, Seçim çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor.

Memur Sen Samsun İl Temsilciliğini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mehmet Teyyare, 24 haziran 2018 pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri 2023 yılına ulaşmamız için çok önemli olduğunu kaydetti.

Teyyare Memur Sen Samsun İl Temsilcisi Nejdet Güneysu ile yaptığı sohbette, “2023 niçin çok önemlidir. 24 Temmuz 1923 yılında Lozan safsataları ile İngilizlere teslim edilen ülkemizin hakkı olan ve tutsak edilen tüm hak ve değerlerimize kavuşacağımız, 2023 ülkemizin 100 yıl sonra tutsak edildiği ve özgürlüğüne kavuşacağı tarihtir” diyerek şöyle devam etti;

“2023 hedeflerimize giden yoldaki tek engeldir. Tek ve son virajdır 24 haziran seçimleri.

2023 hedeflerimize ulaşabilmek için, güçlü bir liderin idaresi ve ekonomik olarak güçlü bir Türkiye ile haklarımıza kavuşacağız inşallah.

ONLAR NE İSTEDİKLERİNİ BİLİYOR BİZ DE BİLİYORUZ

Halkının desteği arkasında olmayan bir lidere ve ekonomik olarak güçsüz bir Türkiye devletine bunları vermezler. Sayın cumhurbaşkanımıza saldırıların asıl kaynağı budur.  Ülkemize içte ve dış mihraklarca yapılan saldırıların asıl amacı budur.  Vatan hainleri, terör örgütleri ve dış mihraklar derslerin iyi çalışmış. Onlar ne istediklerini biliyorlar.  Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin ülkesinin her geçen gün daha da güçlendiğini görüyorlar.

Güçlü bir Türkiye karşısında bahanelerinin kalmayacağını, 100 yıl önce gasp ettikleri tüm haklarımızı geri alacağımızı biliyorlar. Paniklemeleri ve rahatsızlıkları ondan, bizim siyasiler de iki oy daha fazla kapayım. Recep Tayyip Erdoğan gitsin. Onun koltuğunu ben kapayım derdindeler.

Oyun çok büyük. Oyun Türkiye cumhuriyeti devletinin yok edilmesi için oynanıyor. Maksatları 100 yıl önce gasp ettikleri haklarımızı geri vermemek için oynanan oyundur. onun için; Herkesin ön şartsız olarak 24 haziran pazar günü yapılacak seçimler için,  gece gündüz var gücümüzle çalışmamız şarttır. ülkemizin bekası için bu şarttır.

adminadmin