Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-02-2017 11:00   Güncelleme : 27-02-2017 11:00

Meral akşener samsun’a hayır ofisi açabilecek mi!

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in Samsunlu işadamlarıyla temasa geçerek Samsun’a Hayır kampanyası için ofis açacağı iddia edildi.

Meral akşener samsun’a hayır ofisi açabilecek mi!

Samsunlu işadamlarının Akşener’in Hayır kampanyasını yürütmek için ofis kiralayacağı ve bunun için de para toplamaya başladıkları belirtiliyor.

Akşener’in Samsun’daki Hayır kampanyasının başında MHP Samsun eski il başkanlarından birisi olduğu gelen bilgiler arasında.

Akşener’in Samsun miting masraflarını karşılayan işadamlarının bu isme sıcak bakmadıkları için gerekli yardımı yapmadıkları ve başka bir isim arayışına girdikleri de konuşuluyor.

Bilindiği gibi Akşener, MHP Genel Başkanlığı’na aday olduğu dönemde Samsun'da da bir miting ve yemek programı düzenlemişti.

Meral Akşener’i Miting sonrası Samsun’da bir otelde 700 kişiye yemek vermiş, programına katılmak için şehir dışından gelenler için ise, 150 kişiye konaklama faturası çıkmıştı.

Meral Akşener’in Samsun’da yemek ve konaklama masraflarının kim ya da kimler tarafından ödendiği hem Samsun’da hem de Ankara’da merak konusu olmuştu.

Akşener’in otel faturalarını ödeyen iş adamlarında FETÖ bağlantısı dikkat çekmişti.

adminadmin