Genel
Giriş Tarihi : 08-11-2018 08:45   Güncelleme : 08-11-2018 08:45

Meral Akşener sordu: FETÖ’nün milletvekili yok mu!

​İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hükümete FETÖ'nün milletvekili olup olmadığını sordu.

Meral Akşener sordu: FETÖ’nün milletvekili yok mu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması hakkında yaptığı açıklamasında hükümete yüklendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Mesela bu FETÖ’nün hiç milletvekili yok muydu? Hiç grup başkanvekili, hiç bakanı yok muydu? Hiç genelbaşkan yardımcısı yok muydu? Hiç başkanlık divanı üyesi yok muydu? Verdiğimiz önerge AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi. FETÖ’nün siyasi ayağının açığa çıkmasını istemiyorlar” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.

Akşener, “Yasama yılının başında bir araştırma önergesi vermiştik. FETÖ’nün siyasi ayağının meclis tarafından araştırılmasını istedik. Eğitim, yargı, emniyet ve ordudaki ayakları tespit edildi. Ama siyasi ayağı hala ortada duruyor. Mesela bu ihanet şebekesinin hiç milletvekili yok muydu? Hiç grup başkanvekili, hiç bakanı yok muydu? Hiç genel başkan yardımcısı yok muydu? Hiç başkanlık divanı üyesi yok muydu? Verdiğimiz önerge AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi. Geçtiğimiz hafta yine önerge verdik. AK Parti ve MHP yine karşı yine reddedildi. FETÖ’nün siyasi ayağının açığa çıkmasını istemiyorlar. Biz HDP’nin ‘evet’ dediği önergeye ‘evet’ demeyiz diyorlar. Ama Tunceli’de donarak şehit olan askerlerimiz için HDP ile aynı oyu kullanarak ‘hayır’ diyorlar” dedi.

NTV

adminadmin