Siyaset
Giriş Tarihi : 02-10-2018 09:43   Güncelleme : 02-10-2018 09:43

Meral Akşener'den İl Başkanlarına Kadın Genelgesi!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener il başkanlarına gönderdiği genelgeyle il başkan yardımcılarından birinin 'Kadından Sorumlu İl başkan Yardımcılığı' olacağı belirtildi.

Meral Akşener'den İl Başkanlarına Kadın Genelgesi!

Akşener tarafından il başkanlıklarına gönderilen genelgede ; "Partimiz teşkilatlarının yeniden oluşturulması sürecinde; İl divan kurulu başkan yardımcılıkları görev tanımlarından bir tanesi; Kadından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak ihdas edilmesi ve bu göreve kadın bir başkan yardımcısının atanmasını rica eder çalışmalarınızda başarılar dilerim." Denildi.

​GENEL SEÇİMLERDE KADINLARI KÜSTÜRMÜŞTÜ

Genel seçimlerde İYİ Parti Samsun milletvekili listesine giremeyen Dilek Kiraz Beniz, “İnancım kalmadı” diyerek, Akın Üner’in, bugün facebook’ta yaptığı “Yaş ortalaması en yüksek ve kadın milletvekili oranı en düşük meclis gurubu İYİ partide imiş.” paylaşımının altına şöyle bir yorum yapmıştı;

“En çok kadınlar çalıştı, kadın hareketi dendi, kadın kotası dendi, eşitiz bizim partimizde kadın kolu olmayacak dendi sonra da kadın genel başkanın olduğu bir partide bütün bu denilenlere rağmen kadın yine dolgu malzemesi yapıldı. Benim artık kadının siyasette var olmasına dair inancım kalmadı”

adminadmin