Teknoloji
Giriş Tarihi : 12-03-2015 20:48   Güncelleme : 12-03-2015 20:48

Mermi Galaxy Note 2'ye isabet edince Galaxy S6 kazandı

Tayland’dan gelen yeni bir rapora göre Galaxy Note 2 bir polisin hayatını kurtardı. Chiang Mai’de bulunan Mae Rim karakolunda çalışan Tümgeneral Sophon Thonglorm, hafta başlarında bir şüpheli tarafından ateş edilerek vuruldu. Ancak mermi polisin sol bel kısmında bulunan Samsung Galaxy Note 2 akıllı telefona isabet etti. Merminin darbe hızını yavaşlatan Galaxy Note 2, polisin muhtemel ağır bir yaralanmadan kurtardı. Polisin bu hikayesi Facebook ve Tayland’da kullanılan sosyal medya organlarından hızla yayıldı. Bu durum Samsung Tayland'ın da dikkatini çekti ve Sophon Thonglorm’a Bangkok’a seyahatinin yanı sıra bir Galaxy S6 hediye edeceğini söyledi. Sophon Samsung'un teklifini kabul etti ve bunu elde etmek için Bangkok'a gidecek. Sophon Thonglorm, "Samsung bana yeni bir telefon verecek mutluyum," dedi.

Mermi Galaxy Note 2'ye isabet edince Galaxy S6 kazandı

Tayland’dan gelen yeni bir rapora göre Galaxy Note 2 bir polisin hayatını kurtardı. Chiang Mai’de bulunan Mae Rim karakolunda çalışan Tümgeneral Sophon Thonglorm, hafta başlarında bir şüpheli tarafından ateş edilerek vuruldu. Ancak mermi polisin sol bel kısmında bulunan Samsung Galaxy Note 2 akıllı telefona isabet etti. Merminin darbe hızını yavaşlatan Galaxy Note 2, polisin muhtemel ağır bir yaralanmadan kurtardı.

Polisin bu hikayesi Facebook ve Tayland’da kullanılan sosyal medya organlarından hızla yayıldı. Bu durum Samsung Tayland'ın da dikkatini çekti ve Sophon Thonglorm’a Bangkok’a seyahatinin yanı sıra bir Galaxy S6 hediye edeceğini söyledi.

Sophon Samsung'un teklifini kabul etti ve bunu elde etmek için Bangkok'a gidecek. Sophon Thonglorm, "Samsung bana yeni bir telefon verecek mutluyum," dedi.

adminadmin